Hacktintosh 10.9.3 Mavericks usb den kurulum hatası

blackbatuhan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ben laptopuma 10.9.3 mavericks kurmaya çaışıyorum ilk defa kurucam ama bir türlü yapamadım. Şimdi ben dosyasını indirip usb ye program ile attım. Sonra bilgisayarı kapatıyorum açılırken esc tuşuna basıp usb den başlatıyorum bilgisayarı. Ondan sonra alttaki gibi siyah ekran çıkıyor.
tZ9JbT.jpg

Bu ekrandan sonra ise beyaz apple ekranı çıkıyor ve orda takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim gözükmüyor. İnternette sizin laptopa yüklenebiliyor mu araştırınız. Ayrıca yüklemeden windowsta iken ''Systeminfo'' ile sürücülerinizin ilgili yerlerini not alınız. Bios ayarlarınızı ayarlayınız bunun için laptop model ile araştırma yapınız. Bunları tamamladıktan sonra kurulumu ''-v'' komutu ile açınız o zaman ancak neden takıldığını anlayabiliriz.

resim gözükmüyor. İnternette sizin laptopa yüklenebiliyor mu araştırınız. Ayrıca yüklemeden windowsta iken ''Systeminfo'' ile sürücülerinizin ilgili yerlerini not alınız. Bios ayarlarınızı ayarlayınız bunun için laptop model ile araştırma yapınız. Bunları tamamladıktan sonra kurulumu ''-v'' komutu ile açınız o zaman ancak neden takıldığını anlayabiliriz.

Resimi tekrar koydum bakın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı