Hacktool 32/ gendows nedir?

Üzgün Makaron

Hectopat
Selamlar bugün Vatan'dan OEM sistem aldı babam sistem gayet iyi Windows 10 için 1100TL istemişler babam da gitmiş 50 TL'ye bilgisayarcıda Windows 10 Pro yükletmiş. Bugün Malwarebytes ile taradım "pup" çıktı, sildim. Babam dedi ondan bulaşmıstır bir türlü anlatamadım neyse gittim Windows Defender'la taradım hacktool 32 /gendows çıktı siliyorum yükleniyor n'apmam gerek bilgisayarının yüklediği Windows 10'dan mı bulaşmıstır? Önceki PCM viris nedeniyle rahmetli oldu bu sistem GeForce 1660 Super 16 GB RAM vs. 8999 TL tuttu yani bununda çöp olmasını istemiyorum yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgiayarci korsan olarak etkinlestirmis. Gayet normal. Temiz kurulum yapın ve internetten 10-50 TL arasında değişen Key'lerden alip onla etkinleştirin.

Muhtemelen yüklettiği bilgisayarcı korsan Windows 10 kurup crack programıyla etkinleştirmiş ve de virüs bulaştırmıştır.

Bilgisayarcı Windows'u programla etkinleştirmiş, yani korsan. Kaspersky Security Cloud indirip tam taratın:

Taramadan sonra USB varsa temiz kurulum yapın:

Kod:
This is a tool that tries to activate or "crack" Windows 7 and Windows Vista installations.
Yani mahalle bilgisayarcısının Windowsu korsan olarak etkinleştirmek için kullandığı yazılım kaynaklı. Temiz bir kurulum yapıp internetten 20-25 TL gibi fiyatlara satılan orjinal Windows 10 ürün anahtarlarından alıp etkinleştirin. Sorun kalmaz.

Peki nasıl yaparım yani Ya olmazsa suanki Windowsu Nasıl silerim?

Peki nasıl yaparım yani Ya olmazsa suanki Windowsu Nasıl silerim?
Windows 10 Kurulum USB'si hazırlayıp format atın, ardından isterseniz internetten orjinal ürün anahtarı alıp etkinleştirin veya etkinleştirmeden sağ alttaki uyarı yazısıyla kullanın. Düzgün Format attığınızda olmama gibi bir ihtimal yok. Nasıl format atılacağını bilmiyorsanız internetten video izleyerek çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Mahalle bilgisayarcısına da bedavadan 50 lira kaptırmamış olursunuz.

(Videoda Windows 8 kurulumu anlatılıyor ancak Windows 10 için de tamamen aynı adımlar uygulanıyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayarcıların biride düzgün iş yapsın arkadaş. Korsan etkinleştirme yapmışlar. Dolayısıyla çok normal böyle bir şey çıkması. Temiz kurulum yapıp orijinal Windows olarak kullanmanızı öneririm. İsterseniz etkin olmayacak şekilde kullanabilirsiniz ya da ucuza OEM veya Retail lisans alarak etkin olarak kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…