HackTool:MSIL/AutoKMS.VI!MTB virüsü nasıl temizlenir?

arkhe.53

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar geçen Windows Defender da tarama yaparken karşıma böyle bir şey geldi bende haliyle kaldirdim lakin neden veya nereden girdiğini pek anlayamadim açıkçası. Geçen gün bir siteden Unreal tournemant 1999 indirmeye koyuldum. Sabaha doğru tam taramaya birakınca böyle bir şeyle karşılaştım.

ms 2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar geçen Windows Defender da tarama yaparken karşıma böyle bir şey geldi bende haliyle kaldirdim lakin neden veya nereden girdiğini pek anlayamadim açıkçası. Geçen gün bir siteden Unreal tournemant 1999 indirmeye koyuldum. Sabaha doğru tam taramaya birakınca böyle bir şeyle karşılaştım.

Eki Görüntüle 2478048
Office'nizi KMSpico yöntemiyle lisanslamışsınız gibi duruyor defenderda bunu virüs olarak algılamış hatta "hacktool" hackleme aleti olarak algılamış.

Office'nizi KMSpico yöntemiyle lisanslamışsınız gibi duruyor Defender'da bunu virüs olarak algılamış hatta "HackTool" hackleme aleti olarak algılamış.

Yani bir şey yapmama gerek yok sanırım. False-positive oluyor galiba. PC'yi herhangi bir tehlikeye atacak bir durum değil galiba. Aydınlatırsan sevinirim.

Yani bir şey yapmama gerek yok sanırım. False-positive oluyor galiba. PC'yi herhangi bir tehlikeye atacak bir durum değil galiba. Aydınlatırsan sevinirim.
KMSpico kullanmanızı tavsiye etmem. Eskiden güvenliymiş sanırım ama şimdikilerinde virüs var diyorlar. MAS kullanman daha güvenli olur.

ayriyeten kmspico
KMSpico kullanmanızı tavsiye etmem. Eskiden güvenliymiş sanırım ama şimdikilerinde virüs var diyorlar. MAS kullanman daha güvenli olur.
Tamam zaten windows defender sayesinde sildim yardiminiz için teşekkür ederim virüs ise bile ortadan kaldırıldı teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı