Hacktool uyarısı

TheSkyCrafter20

Femtopat
Ben 2 gün önce bilgisayar topladım ve o gün Windows 10 (40 TL'ye) yüklettim ancak 2 gündür Windows HackTool:Win32/AutoKMS veya HackTool:Win32/AutoKMS gibi bir virüs tehdidi veriyor. Ayrıca ESET ınternet Security kullanıyorum ancak ESET bir bulgu bulmuyor, acaba bu tehlikeli bir virüs mü? Cevap verirseniz sevinirim. Başka soranlar olmuş onlara baktım ama emin olamadım diğerlerinde bir şey olmaz demişler ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 gün önce bilgisayar topladım ve o gün Windows 10 (40 TL'ye) yüklettim ancak 2 gündür Windows hacktool: Win32/autokms veya HackTool:Win32/AutoKMS gibi bir virüs tehdidi veriyor. Ayrıca ESET ınternet Security kullanıyorum ancak ESET bir bulgu bulmuyor, acaba bu tehlikeli bir virüs mü? Cevap verirseniz sevinirim. Başka soranlar olmuş onlara baktım ama emin olamadım diğerlerinde bir şey olmaz demişler ama bilemedim.

Hocam korsan Windows kullanıyorsunuz.

Autokms denilen bir program ve program KMSpico programı ne işe yarıyor onu da söyleyeyim Windows'u etkinleştireye yarar. Ama Windows onu virüs olarak algılıyor bende o programı çok kullandım ama virüs müdür değil midir o kadar fazla bilmiyorum.

Ben 2 gün önce bilgisayar topladım ve o gün Windows 10 (40 TL'ye) yüklettim ancak 2 gündür Windows HackTool:Win32/AutoKMS veya HackTool:Win32/AutoKMS gibi bir virüs tehdidi veriyor. Ayrıca ESET ınternet Security kullanıyorum ancak ESET bir bulgu bulmuyor, acaba bu tehlikeli bir virüs mü? Cevap verirseniz sevinirim. Başka soranlar olmuş onlara baktım ama emin olamadım diğerlerinde bir şey olmaz demişler ama bilemedim.

Muhtemelen Windows 10 KMS ile aktif edilmiş. Temiz kurulum yapın. Ayrıca KMS güvenlik duvarlarını devre dışı bırakıyor diye biliyorum. (Yanlışım varsa düzeltin.)

Burada anlatılmış zaten, bakabilirsiniz: Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat

Muhtemelen KMSPico'yu algıladı.
Win Defender'in asıl amacı zaten bunları engellemek :D.
Muhtemelen KMS ile aktif edilmiş. Temiz kurulum yapın. Ayrıca KMS güvenlik duvarlarını devre dışı bırakıyor diye biliyorum. (Yanlışım varsa düzeltin.)
Devre dışı bırakmıyor fakat delik açıyor.

KMSpico ile sistem aktif edilmiş ve 40TL alınmış. Yazık. Crack yapmanın da bir adabı var KMSPico nedir? Elbette etik değil crack kullanmak ama KMSpico kullanıp para almaya denecek çok şey var da neyse...

Lütfen temiz kurulum yapın KMSpico ile aktif edilmiş sistemlerde uzun vadede performans çok düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı