6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 30 Temmuz 2024 #1 Windows üzerinden tam arama yaptım ve HackTool virüsünü tespit etti. Nedir? Çok zararlı mıdır?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Oyun hilelerinde bulunuyor diye biliyorum, silmenizi öneririm.
A addemm Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 667061 dedi: Windows üzerinden tam arama yaptım ve HackTool virüsünü tespit etti. Nedir? Çok zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... W32.Hacktool. Riskware yazıyormu ?
667061 dedi: Windows üzerinden tam arama yaptım ve HackTool virüsünü tespit etti. Nedir? Çok zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... W32.Hacktool. Riskware yazıyormu ?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 Crack ya da hile amaçlı muhtemelen. İndirdiğiniz kaynağa bağlı olarak güvenli olabilir de olmayabilir de.
Crack ya da hile amaçlı muhtemelen. İndirdiğiniz kaynağa bağlı olarak güvenli olabilir de olmayabilir de.
E Elendry Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 creacklı oyun indirdiysen normaldir çoğu creacklı oyunda hacktool vardır
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 30 Temmuz 2024 #6 addemm dedi: W32.Hacktool. Riskware yazıyormu ? Genişletmek için tıkla... HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Elendry dedi: creacklı oyun indirdiysen normaldir çoğu creacklı oyunda hacktool vardır Genişletmek için tıkla... akt dedi: Crack ya da hile amaçlı muhtemelen. İndirdiğiniz kaynağa bağlı olarak güvenli olabilir de olmayabilir de. Genişletmek için tıkla... Crack hiçbir oyun indirmedim.
addemm dedi: W32.Hacktool. Riskware yazıyormu ? Genişletmek için tıkla... HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Elendry dedi: creacklı oyun indirdiysen normaldir çoğu creacklı oyunda hacktool vardır Genişletmek için tıkla... akt dedi: Crack ya da hile amaçlı muhtemelen. İndirdiğiniz kaynağa bağlı olarak güvenli olabilir de olmayabilir de. Genişletmek için tıkla... Crack hiçbir oyun indirmedim.
A addemm Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 667061 dedi: HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Crack hiçbir oyun indirmedim. Genişletmek için tıkla... Crack yazılımı ile Windows etkinleştirdiniz sanırım.
667061 dedi: HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Crack hiçbir oyun indirmedim. Genişletmek için tıkla... Crack yazılımı ile Windows etkinleştirdiniz sanırım.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 30 Temmuz 2024 #8 667061 dedi: HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Crack hiçbir oyun indirmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı KMSpico ile etkinleştirdiğinizden olmuş bu, KMSpico ile sisteminizi etkinleştirmeyin. Kendisi bilgisayarınızı etkinleştirir ancak arka planda sisteminizi de yer, güvenli değildir. Silin.
667061 dedi: HackTool:BAT/AutoKMS!MSR Uyarı seviyesi yüksek. Crack hiçbir oyun indirmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı KMSpico ile etkinleştirdiğinizden olmuş bu, KMSpico ile sisteminizi etkinleştirmeyin. Kendisi bilgisayarınızı etkinleştirir ancak arka planda sisteminizi de yer, güvenli değildir. Silin.