mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #21 sutnax dedi: İyide bu arama uygulaması UWP değil benimkisi UWP. Genişletmek için tıkla... Şu an 0 CPU yiyor arada çıkabiliyor nedenini bilmiyorum. WindowsMan dedi: oyunceviri.com güvenli bir site olduğunu düşünüyorum. Virüs olduğunu düşünüyorsanız tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende tüm yamaları oradan indiririm ama.
sutnax dedi: İyide bu arama uygulaması UWP değil benimkisi UWP. Genişletmek için tıkla... Şu an 0 CPU yiyor arada çıkabiliyor nedenini bilmiyorum. WindowsMan dedi: oyunceviri.com güvenli bir site olduğunu düşünüyorum. Virüs olduğunu düşünüyorsanız tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende tüm yamaları oradan indiririm ama.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #22 mavıuszed dedi: Şu an 0 CPU yiyor arada çıkabiliyor nedenini bilmiyorum. Vallahi hocam bende tüm yamaları oradan indiririm ama. Genişletmek için tıkla... VirusTotal linkte 0 virüs olduğunu söylüyor.
mavıuszed dedi: Şu an 0 CPU yiyor arada çıkabiliyor nedenini bilmiyorum. Vallahi hocam bende tüm yamaları oradan indiririm ama. Genişletmek için tıkla... VirusTotal linkte 0 virüs olduğunu söylüyor.
ZeDXDoGS Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #23 mavıuszed dedi: Hocam oyun orijinal ama Türkçe yama sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.
mavıuszed dedi: Hocam oyun orijinal ama Türkçe yama sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.