ufukensar Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Abi ben bu dosyayı indirdim sonra sildim ancak Steam profil fotoğrafım değişmişti. Bir QR kod çıktı okuttum kötü bir şey çıktı.
Abi ben bu dosyayı indirdim sonra sildim ancak Steam profil fotoğrafım değişmişti. Bir QR kod çıktı okuttum kötü bir şey çıktı.
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Bütün şifrelerini değiştir format at ve bir daha QR kod yaparsa okutma.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 Bunu genelde defender buluyor, sebebi de crackli oyun kuruluysa bilgisayarda crack yüzünden çıkar. QR kod meselesini anlayamadım.
Bunu genelde defender buluyor, sebebi de crackli oyun kuruluysa bilgisayarda crack yüzünden çıkar. QR kod meselesini anlayamadım.
ufukensar Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Abi Windows Defender'e bbaktım etkilenen öğelerde sadece Steam vardı. Dosyayı sildim şimdi Steam'ı aç kapa yapacağım. Şu anda değişmedi
Abi Windows Defender'e bbaktım etkilenen öğelerde sadece Steam vardı. Dosyayı sildim şimdi Steam'ı aç kapa yapacağım. Şu anda değişmedi
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 ufukensar dedi: Abi Windows Defender'e bbaktım etkilenen öğelerde sadece Steam vardı. Dosyayı sildim şimdi Steam'ı aç kapa yapacağım. Şu anda değişmedi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında crackli oyun var mı kardeşim?
ufukensar dedi: Abi Windows Defender'e bbaktım etkilenen öğelerde sadece Steam vardı. Dosyayı sildim şimdi Steam'ı aç kapa yapacağım. Şu anda değişmedi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında crackli oyun var mı kardeşim?
ufukensar Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 inşallah bir daha olmaz yok sildim korkuyorum
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #7 Crackli oyundan dolayı çıkıyor genelde bu, şuan benim bilgisayarımda bile var, güvenilir listeye ekledim ve oyunu o şekilde oynamaya devam ediyorum.
Crackli oyundan dolayı çıkıyor genelde bu, şuan benim bilgisayarımda bile var, güvenilir listeye ekledim ve oyunu o şekilde oynamaya devam ediyorum.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #8 ufukensar dedi: inşallah bir daha olmaz yok sildim korkuyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu silmen virüsün de silinmiş olduğu anlamına gelmez, tarama yaptıktan sonra format atmanı öneririm.
ufukensar dedi: inşallah bir daha olmaz yok sildim korkuyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu silmen virüsün de silinmiş olduğu anlamına gelmez, tarama yaptıktan sonra format atmanı öneririm.
ufukensar Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #9 Format haricinde ne yapabilirim
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.389 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 3 Ekim 2024 #10 ufukensar dedi: Format haricinde ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Yeni bir depolama birimi almaktan ötesi yok.
ufukensar dedi: Format haricinde ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Yeni bir depolama birimi almaktan ötesi yok.