HackTool:Win64/Crack virüs mü?

Reis crackli yazılım indirmişsin. Hack tool demesi normal. Zaten büyük antivirüsler uyarı vermemiş.

Steamr...IP diye bir site megathread de var ve güvenli dediler herkes dedi. Bilemedim. Sen formatladın mı?
Bilmiyorum hiç kullanmadım o siteleri. Bu zamana kadar da hiçbir bilgisayarıma bir şey olmadı. Bu bir crack programı ve antivirüsler buna virüs der. Çünkü antivirüsler zeki değildir, crack işlemlerinin algoritması virüs kapmanın algoritmasına bir noktada benzediği için virüs olarak algılarlar. Ha belki crack'i yapanlar gerçekten virüs koymuştur falan onu bilemem, o yüzden site güvenliyse bir sorun olmaz.

Virüs falan değil bu, crack oyun indirmişsin işte, o crack dosyalarını defender virüs olarak algılıyor, izin ver de geç. Ben direk defenderı devre dışı bırakıyorum 3. parti yazılımlar ile, hiçbir işe yaramıyor. Kaspersky veya Malwarebytes öneririm.

Reis crackli yazılım indirmişsin. Hack tool demesi normal. Zaten büyük antivirüsler uyarı vermemiş.

Ne demek bu false positive mi hocam? Çevrimdışı tarama yaptım yüksek ihtimalle kaldırdı virüsü simgelerim geri geldi.

Kesin mi? O zaman sıkıntı yok.

Hangi siteden indirdin oyunu?
steamrip.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…