SonVendetta Megapat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 263 Çözümler 1 Yer İstanbul Dün 22:58 #1 RAM 32 GB DDR4 SSD veya HDD modeli WD Blue 2 TB SSD Ekran kartı RTX 4060 Ti İşlemci i5 13400F Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Hades II oynarken bilgisayarım bir anda kapandı ve açılmıyor. Görselde de belirttiğim gibi güç geliyor ama fan vb. çalışmıyor ve boot olmuyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:04
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Hades II oynarken bilgisayarım bir anda kapandı ve açılmıyor. Görselde de belirttiğim gibi güç geliyor ama fan vb. çalışmıyor ve boot olmuyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 Dün 23:13 #2 PSU aşırı ısınmış ve kapanmış olabilir, soğumadan ve PSU'yu kapatıp açmadan çalışmaz, çok tozlu mu kasanız? Artı 0 Eksi
PSU aşırı ısınmış ve kapanmış olabilir, soğumadan ve PSU'yu kapatıp açmadan çalışmaz, çok tozlu mu kasanız?
KS KS SonVendetta Megapat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 263 Çözümler 1 Yer İstanbul Bugün 00:29 #3 Marix dedi: PSU aşırı ısınmış ve kapanmış olabilir, soğumadan ve PSU'yu kapatıp açmadan çalışmaz, çok tozlu mu kasanız? Genişletmek için tıkla... Kasanın tozunu yeni aldım. Ayrıca bilgisayarı açalı 30 dk bile olmamıştı. Artı 0 Eksi
Marix dedi: PSU aşırı ısınmış ve kapanmış olabilir, soğumadan ve PSU'yu kapatıp açmadan çalışmaz, çok tozlu mu kasanız? Genişletmek için tıkla... Kasanın tozunu yeni aldım. Ayrıca bilgisayarı açalı 30 dk bile olmamıştı.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 Bugün 00:32 #4 Sistemin kapanma nedenleri var, PSU arızası olabilir, anakart arızası olabilir, ilk güç kısmına bakmak lazım, yani PSU. Artı 0 Eksi
Sistemin kapanma nedenleri var, PSU arızası olabilir, anakart arızası olabilir, ilk güç kısmına bakmak lazım, yani PSU.
KS KS SonVendetta Megapat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 263 Çözümler 1 Yer İstanbul Bugün 00:34 #5 SonVendetta dedi: Kasanın tozunu yeni aldım. Ayrıca bilgisayarı açalı 30 dk bile olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Marix dedi: Sistemin kapanma nedenleri var, PSU arızası olabilir, anakart arızası olabilir, ilk güç kısmına bakmak lazım, yani PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel şu şekilde. Fanların ışığı yanıyor ama bilgisayara açılmıyor. Dosya Ekleri IMG_1007.jpeg 150,8 KB · Görüntüleme: 3 Artı 0 Eksi
SonVendetta dedi: Kasanın tozunu yeni aldım. Ayrıca bilgisayarı açalı 30 dk bile olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Marix dedi: Sistemin kapanma nedenleri var, PSU arızası olabilir, anakart arızası olabilir, ilk güç kısmına bakmak lazım, yani PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel şu şekilde. Fanların ışığı yanıyor ama bilgisayara açılmıyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 Bugün 00:43 #6 Durumu anladım, PSU arızası ihtimalinden başlayıp diğer donanımları da sırayla kontrol etmek gerekli. Artı 0 Eksi
Durumu anladım, PSU arızası ihtimalinden başlayıp diğer donanımları da sırayla kontrol etmek gerekli.