Hades II vs Drive Beyond Horizons vs Squad vs AC Valhalla

JaggerIV

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, başlıkta da bahsettiğim gibi bir kaç oyun arasında kaldım. Oyunları oynayan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi ? Veya DLC tamamlayacağım. Ne yapmalıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunlar bunlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar hangi kritere göre seçildi anlamak imkansız olduğu için öneri yapmak da imkansız. Ne tarz bir oyun oynamak istiyorsan ona göre bakman lazım. Genelde herkesin sevdiği bir oyunu seveceksin diye bir şart yok.

Oyunlar hangi kritere göre seçildi anlamak imkansız olduğu için öneri yapmak da imkansız. Ne tarz bir oyun oynamak istiyorsan ona göre bakman lazım. Genelde herkesin sevdiği bir oyunu seveceksin diye bir şart yok.
Spesifik olarak bir kriter yok. Sadece oyunlar hakkında deneyim ve fikirlerinizi merak ettim.

Ben direkt şunu alın diyemem sadece genel fikir verebilirim. Squad'ın öğrenme eğrisi yüksek, BF veya Insurgency'den farklı bir yapısı, sürekli iletişim halinde olmanız gerek. Türk serverları yeni oyuncu yanlısı değil, herkes komutan olmuş ( kinaye anlamında), oyunu öğrenmek için İngilizce serverlara girmeniz gerekecek.

Ben direkt şunu alın diyemem sadece genel fikir verebilirim. Squad'ın öğrenme eğrisi yüksek, BF veya Insurgency'den farklı bir yapısı, sürekli iletişim halinde olmanız gerek. Türk serverları yeni oyuncu yanlısı değil, herkes komutan olmuş ( kinaye anlamında), oyunu öğrenmek için İngilizce serverlara girmeniz gerekecek.

Yani bilgin yoksa Squad mantıklı değil diyorsun doğru mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı