A aidan16 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #11 5h13ld dedi: Oyunda ya 9 ya 10 kez bossu kesmen lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Ama credits ekranindan sonra oyun devam ediyor. Hikayeyi tam anlamiyla ogrenmek istersen dene. Oyunun hikayesi cok guzel bana gore. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam credits ekranını görene kadar oynamaya devam o zaman. Teşekkür ederim.
5h13ld dedi: Oyunda ya 9 ya 10 kez bossu kesmen lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Ama credits ekranindan sonra oyun devam ediyor. Hikayeyi tam anlamiyla ogrenmek istersen dene. Oyunun hikayesi cok guzel bana gore. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam credits ekranını görene kadar oynamaya devam o zaman. Teşekkür ederim.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 16 Mayıs 2024 #12 aidan16 dedi: Anladım hocam credits ekranını görene kadar oynamaya devam o zaman. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve umarım oyunun ne zaman biteceğini bilmek zevkinizi bozmaz.
aidan16 dedi: Anladım hocam credits ekranını görene kadar oynamaya devam o zaman. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve umarım oyunun ne zaman biteceğini bilmek zevkinizi bozmaz.
A aidan16 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #13 5h13ld dedi: Rica ederim ve umarım oyunun ne zaman biteceğini bilmek zevkinizi bozmaz. Genişletmek için tıkla... Yok yok sıkıntı yok hocam oyunun her seyinden keyif alıyorum. Biraz daha oynayacak olmam hoşuma gitti doğrusu.
5h13ld dedi: Rica ederim ve umarım oyunun ne zaman biteceğini bilmek zevkinizi bozmaz. Genişletmek için tıkla... Yok yok sıkıntı yok hocam oyunun her seyinden keyif alıyorum. Biraz daha oynayacak olmam hoşuma gitti doğrusu.