aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Ocak 2024 #1 Bir aralar çok popülerdi, zamanında herkesin oynadığını görüp 1-2 kere yüklemiştim ama oynama fırsatım olmadı. Oyun nasıl, sarıyor mu?
Bir aralar çok popülerdi, zamanında herkesin oynadığını görüp 1-2 kere yüklemiştim ama oynama fırsatım olmadı. Oyun nasıl, sarıyor mu?
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 aKuu dedi: Bir aralar çok popülerdi, zamanında herkesin oynadığını görüp 1-2 kere yüklemiştim ama oynama fırsatım olmadı. Oyun nasıl, sarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun tam bir vakit öldürme oyunu. Bir girdin mi saatler nasıl geçiyor farkına varmıyorsunuz. Üstüne üstlük çok eğlenceli.
aKuu dedi: Bir aralar çok popülerdi, zamanında herkesin oynadığını görüp 1-2 kere yüklemiştim ama oynama fırsatım olmadı. Oyun nasıl, sarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyun tam bir vakit öldürme oyunu. Bir girdin mi saatler nasıl geçiyor farkına varmıyorsunuz. Üstüne üstlük çok eğlenceli.
TheTeo Femtopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Dostum oyun gerçekten güzel. Müzikleri olsun, oynanış çeşitliliği olsun, hikayesi olsun gayet iyi bir oyun. Ben bitirdim oynamanı tavsiye ederim.
Dostum oyun gerçekten güzel. Müzikleri olsun, oynanış çeşitliliği olsun, hikayesi olsun gayet iyi bir oyun. Ben bitirdim oynamanı tavsiye ederim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Ocak 2024 #4 Çatlı Reis dedi: Oyun tam bir vakit öldürme oyunu. Bir girdin mi saatler nasıl geçiyor farkına varmıyorsunuz. Üstüne üstlük çok eğlenceli. Genişletmek için tıkla... TheTeo dedi: Dostum oyun gerçekten güzel. Müzikleri olsun, oynanış çeşitliliği olsun, hikayesi olsun gayet iyi bir oyun. Ben bitirdim oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım teşekkürler.
Çatlı Reis dedi: Oyun tam bir vakit öldürme oyunu. Bir girdin mi saatler nasıl geçiyor farkına varmıyorsunuz. Üstüne üstlük çok eğlenceli. Genişletmek için tıkla... TheTeo dedi: Dostum oyun gerçekten güzel. Müzikleri olsun, oynanış çeşitliliği olsun, hikayesi olsun gayet iyi bir oyun. Ben bitirdim oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir bakacağım teşekkürler.