nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Oyunu alacağım fakat düzgün güzel bir Türkçe yama bulamadım. Daha öncesinde konu açanların mesajlarını okudum hep çeviriden yapılmış kalitesiz yamalar varmış. Eğer güzel bir yama varsa linkini verir misiniz?
Oyunu alacağım fakat düzgün güzel bir Türkçe yama bulamadım. Daha öncesinde konu açanların mesajlarını okudum hep çeviriden yapılmış kalitesiz yamalar varmış. Eğer güzel bir yama varsa linkini verir misiniz?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 30 Aralık 2022 #2 Bu yama dışında düzgün bir yaması yok. Bulaşmayın ücretsizlere. Hades %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Hades, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
Bu yama dışında düzgün bir yaması yok. Bulaşmayın ücretsizlere. Hades %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Hades, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
Kedi_Severim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 455146 dedi: Bu yama dışında düzgün bir yaması yok. Bulaşmayın ücretsizlere. Hades %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Hades, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Haklı
455146 dedi: Bu yama dışında düzgün bir yaması yok. Bulaşmayın ücretsizlere. Hades %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Hades, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... Haklı