Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi. Hades ücretsiz kaliteli Türkçe yama nereden bulabilirim? Bir tane kaliteli yama bulum fakat o da paralı. Ben zaten oyunu zar zor aldım, bir de yamaya 20 TL mi vereyim? Hiç mi yok bu oyunun kaliteli bir çevirisi?
Hades Türkçe yama artık mevcut! Steam, Epic Games ve diğer platformlarda oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve bu eşsiz dünyayı kendi dilinizde keşfedebilirsiniz. Resmi kaynaklardan indirerek Hades'i Türkçe oynamanın keyfini çıkarın.
Hades Türkçe yama artık mevcut! Steam, Epic Games ve diğer platformlarda oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve bu eşsiz dünyayı kendi dilinizde keşfedebilirsiniz. Resmi kaynaklardan indirerek Hades'i Türkçe oynamanın keyfini çıkarın.
Türkiye'de oyunların yerelleştirmeye aç olduğunu düşünüyoruz. Çok büyük bir pazar. Maalesef ki bazı çeviriler yüzünden insanlar oyunlardan soğuyor. Biz bunun önüne geçmek için toplandık. Elimizden geldiğince o doğallığı koruyup sizlere tamamen özenilmiş çeviriler sunmayı planlıyoruz.
sözleriyle yola çıkıp, translate yama verdiler önümüze
Türkiye'de oyunların yerelleştirmeye aç olduğunu düşünüyoruz. Çok büyük bir pazar. Maalesef ki bazı çeviriler yüzünden insanlar oyunlardan soğuyor. Biz bunun önüne geçmek için toplandık. Elimizden geldiğince o doğallığı koruyup sizlere tamamen özenilmiş çeviriler sunmayı planlıyoruz.
sözleriyle yola çıkıp, translate yama verdiler önümüze
O konuyu takip ediyordum zaten adamlar gerçekten de iyi bir iş çıkaracak gibi duruyordu. Ama sonra önümüze translate yama verince gerçekten aylarca boşa beklediğimi öğrenince üzülmüştüm.