Hades'in hikâyesini takip etmeli miyim?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oyunu şu anda oynuyorum ve bu tarz oyunlar hikâyeye çok önem vermiyor diye "X"e basarak sürekli konuşmaları geçiyorum. Hikâyede önemli diyebileceğim tek bir şey yaşandı şu ana kadar ve bir tek orada es geçmedim. Oyundaki tüm konuşmaları okumalı mıyım? Hikâye önemli mi yoksa diğer aynı türde oyunlar gibi oynanış mı ön planda?

Oyunu şu anda oynuyorum ve bu tarz oyunlar hikâyeye çok önem vermiyor diye "X"e basarak sürekli konuşmaları geçiyorum. Hikâyede önemli diyebileceğim tek bir şey yaşandı şu ana kadar ve bir tek orada es geçmedim. Oyundaki tüm konuşmaları okumalı mıyım? Hikâye önemli mi yoksa diğer aynı türde oyunlar gibi oynanış mı ön planda?
Hikayeye önem vermesen de olur. 2 kez bitirdim asıl olayı oynanışı.Ama takip edersen aldığın keyif artar.

Oyun zaten rogue-like. Hikayeyi ne kadar önemsemek gerek, kişiye göre değişir. Genelde bu tarz oyunlar hikayesi için değil oynanışı için oynanır.

@Rambo Okan Güler hocam o konuşmaları bir kere okudum ve yazan şey "Olimpus'a çıktığında sana yardım ederim." gibi bir şeydi. Onun dışında dediğim gibi hikâyede önemli diyebileceğim tek bir şey yaşandı orada da geçmedim ki iyi ki geçmemişim diyorum.
@unknown11212 hocam bende oynanışı ile öne çıkıyor diye hikâyeyi sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı