A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Durmadan can kaybediyorum ve can yenileyemiyorum. Can yenilemenin kolay bir yolu var mı? Yoksa sadece kapılardan mı can çıkıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Durmadan can kaybediyorum ve can yenileyemiyorum. Can yenilemenin kolay bir yolu var mı? Yoksa sadece kapılardan mı can çıkıyor?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Ocak 2021 #2 Steam Community :: Guide :: HADES - Yeni başlayanlar için Türkçe rehber Bu sayfa, Hades'in nasıl oynanacağına dair temel bir rehber görevi görecektir. Şu anda çok az bilgi mevcut olsa da, sürekli yeni bilgiler eklendiğinden, sık sık tekrar kontrol etmenizi öne steamcommunity.com
Steam Community :: Guide :: HADES - Yeni başlayanlar için Türkçe rehber Bu sayfa, Hades'in nasıl oynanacağına dair temel bir rehber görevi görecektir. Şu anda çok az bilgi mevcut olsa da, sürekli yeni bilgiler eklendiğinden, sık sık tekrar kontrol etmenizi öne steamcommunity.com