Hadi biraz Witcher 3 eleştirelim

Kötü demedi ki. Sizler toxic gibi davranmaya çalıştığınız için, insanları sinirlendiriyorsunuz. Okusan yazımı, fena olmadığını söyledim oyunun.

Dediğim gibi çok farklılar be dostum. Beyaz ile siyah kadar farklı konseptler bunlar. Karşılaştıramıyorum.

Sana saf RPG örneği verirsem Dragon Age Origins'e göz atmanı söylerdim. Oynamadıysan bir bak.

Zaten yazdıklarınızdan anlıyorum ki siz hayatınızda Witcher'dan başka "kendinize göre RPG" oyunu oynamamışsınız. Zatem Skyrim konusunda da oynamadan salladığınız düşünüyorum. Witcher 2'den bile kötü demişsiniz. Buna bazı Witcher fanboyları bile gülerdi herhalde. Ayrıca tekrar yazıyorum Witcher 3 doğru düzgün bir RPG bile sayılmaz anladın mı?
Siz her türlü zaten savunmaya devam edeceksiniz. Lütfen Witcher'a gömecekler gelsin, övecekler değil. Konu başlığını tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Profildeki yaşının muhtemelen yarısından bile azsın gerçekte ancak ben yazılı olan yaşın kadar Skyrim bitirmiş bir insanım ve hakkında romanlar yazdım. Maalesef işte senin yaşlarındayken insan bilmediği şeyler hakkında çok rahat sallayabiliyor. Olsun öğrenirsin zamanla.

Kötü demedi ki. Sizler toxic gibi davranmaya çalıştığınız için, insanları sinirlendiriyorsunuz. Okusan yazımı, fena olmadığını söyledim oyunun.
Toxic mi? Garip, nerede toxic bir hareketim olmuş acaba, söyleyebilir misiniz?

Üstelik ilk alıntımda sadece hatanızı düzelttim, sonrasında aksiyonun kötü olduğunu söylediniz. Ben de kendi fikrimi belirttim. Toxic bir durum göremedim açıkçası. Belki de ''hahaha'' işaretinden bahsediyorsunuzdur, bilemiyorum.

Yaşımın kaç olduğu seni ilgilendirmez ama muhtemelen senden daha büyüğümdür. Senin zamanla öğreneceğin şeyler var.
Sen git roman yazacak kadar Skyrim oyna sonra da Witcher 2'den kötü de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Witcher evreninde aşağı yukarı var olan tüm büyük yaratıklar ile karşılaştık oyunda
Bu geçerli bir bahane değil. CD Project Red Witcher'ın tüm haklarını satın aldı. Bu noktadan sonra oyuna ne istiyorsa eklemekte özgür.
Bu oyuna kadar zaten çok fazla paraları yoktu
Bu doğru olabilir ancak bu bir oyuncuyu ilgilendirmez. Ben oyunu eleştirirken 'Paraları yokmuş, bu kadar hata da oluverir canım' diyemem kesinlikle. Bu asla doğru bir eleştiri olmaz. 3A bir oyun bu indie bir oyun değil.
Benim için J de normal RPG'de RPG'dir
Buna bende kısmen katılıyorum. J-RPG, Japonların yaptığı RPG türüdür. Japonların kendileri eklediği farklılıklar olsa da bambaşka türler değildir. Ama tabi ki Persona 5 ile Witcher 3 karşılaştırılması doğru olmaz. Fakat CuteDevilAku'nun örnek verdiği oyunların Witcher 3 ile karşılaştırılmasında bir sakınca görmüyorum.

Hikayesi beni çok içine çekmedi bir de aksiyon bir süreden sonra baydı. Grafiklerini merak ediyorum çünkü 1030 la bitirdim oyunu.

Bu geçerli bir bahane değil. CD Project Red Witcher'ın tüm haklarını satın aldı. Bu noktadan sonra oyuna ne istiyorsa eklemekte özgür.
Ekliyorlar zaten, oyunlarda gördüğünüz her şeyin kitaplarda da olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz, kitaplarda Geralt kaç kere Görülmemiş Kadim denen güçlü vampir arkadaşımız ile karşılaştı acaba?

Yeni oyunlarında daha farklı yaratıklar da göreceğizdir muhtemelen, öylece bırakıp gidecek değiller ya.

Cyberpunk facialarından sonra uzun yıllar bir herhangi bir AAA kalitesinde bir Witcher oyunu görebileceğimizi sanmıyorum. Maalsef şu Cyberpunk için harcadıkları paranın yarısını yeni bir Witcher oyunu için harcasaydılar çok daha iyi yaparlarmış. Kim dedi bunlara gibi Cyberpunk'u haklarını satın alıp oyun yapın diye arkadaş. 500 milyon dolar para vermişler bu evrenin yaratıcısına ve hani Witcher'ın fantastik evrenine kıyasla çok sıkıcı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…