Hadi biraz Witcher 3 eleştirelim

Yan hikayelerde zamanına göre fazlasıyla derinlik olması, haritadaki bölgelerin her birinin ayrı bir görsel havayla sunulmuş olması ve sizi içine dahil etmesi. (Olumlu eleştiri)

Dövüş mekaniklerinin bir süre sonra çok tekrar etmesinden ötürü bayması ve o çileden çıkaran haritadaki soru işaretleri.. Sadece yuva patlattığınız onlarca soru işareti. Benim gibi %100 bitirme konusuna takıntılı olanlarınız varsa bu işi en sona bırakmalılar veya yolunuzun üstündüyken patlatıp kalanları en son halletmeliler. (Olumsuz eleştiri)

Hadi arkadaşlar durmayın Witcher'a gömmeye devam. Konumun sabite alınmasını istiyorum.

Geralt koşma ve zıplama animasyonları biraz garip olmamış.

Tekrar yazmak istemiyorum, bugün yazdığım bir mesajımı alıntılayacağım.

Bence en büyük eksiği Ciri arama üzerine oyunu kurup sonrasında her karakterle bağı olması ama görev bitince kopması ve oyun içi serbestliğin olmaması yani hikaye üzerinden tercihler yapılıyor ama serbest dolaşım olarak npc'ler tamamen orayı doldurmak için koyulmuş, işlevi yok çoğunun.

Triss sahnelerine daha fazla özen gösterilmeliydi.İnsanlara seçim hakkı tanıyosun o zaman biraz özen göster değil mi? (Yennefer'a kıyasla)

Triss sahnelerine daha fazla özen gösterilmeliydi.İnsanlara seçim hakkı tanıyosun o zaman biraz özen göster değil mi? (Yennefer'a kıyasla)
Triss’in Yen’e kıyasla iki tane daha oyunu bulunuyor, Yen’in daha fazla ekran süresinin olması normal bana kalırsa, olan sahneleri de gayet hoş Triss’in. Balo olsun, Nilfgaard çadırında olanlar olsun oldukça güzeldi.

Katılıyorum,sahneler güzeldi. Ben de ikinci oyunda Triss'i bol bol göreceğimi düşündüğümden tercihimi Yennefer'dan yana yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…