Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mignole ile sonradan karşılaşamıyorsunuz galiba, öyle hatırlıyorum.

Özellikleri böyle, grandmaster setler gibi bonuslara sahip değil. Gümüş kılıcı Mignole'den alamıyorsunuz bu arada, özel bir şekilde alınıyor.

İksir ve kritik vuruş odaklı bir set sanırım, teşekkür ederim desteğin için

Mignole ile ilk ve son defa o banka gibi yerde karşılaşıyorsunuz. Maalesef başka bir yerde gözükmüyor.

Ben Engerek teçhizatını pek sevemedim. Görünüşü çok hoş ama benim oynayış tarzıma uymuyor.

Görünüşü oyunun başındaki zırha benziyor, bence görünüşü de hoş değil. Kedi teçhizatlarından devam.

@Stebph ve @strigoi gönüllü Türkçe yama ile oynuyorum oyunu, Mignole ile olan konuşmamda şöyle bir şey söylemişti bana. "Elimde bir Kurt Okulu zırhı var, ancak satılık değil. O eşya benim manevi değerim." demişti, bir de eline geçtiği tarihi söylemişti o kadar. Biz şimdi nereden anladık bu kadının Vesemir ile birlikte olduğunu? Yoksa bu bilgi oyun dışı mı ortaya çıktı?

Bu arada söylemeden edemeyeceğim, oyunun çevre sesleri çok kötü. Misal Radovid'i öldürmeme rağmen etraftaki bazı kişiler "Çok yaşa Radovid!" falan diyor ya gülesim geliyor

Normalde balkona gitmenizi rica edecekti, o sırada Vesemir hakkında konuşacaktınız, isteğini kabul etmediniz sanırım.

Çevre sesleri iyi aslında, o küçük bir bug sadece. Yaptığınız görevlere göre o çevre sesleri gerçekten değişiyor. Kabare görevini bitirdiğinizde bazı muhafızlar size teşekkür ediyor canavarı öldürdüğünüz için. B&W'da da aynı şekilde yaptığınız son ve görevlere bağlı olarak çevre seslerinde değişiklikler oluyor.

Mignole, Geralt'ı Vesemir hakkında konuşmak için bir yere çağırıyordu. Orada Vesemir'in nasıl olduğunu soruyor, merak ediyordu. Ana hikayeyi bitirip bitirmediğin zaman da o diyaloglar farklı oluyor. Yani bu bir teori değil.

Ben de tekrardan öldüreceğim, az kaldı Hiç sevmiyorum Radovid'i.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…