Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gwent güzel oyun ama ben strateji oyunlarını sevmiyorum ve oynayamıyorum, zaten pek sabırlı birisi değilim. Mesela Gwent oyununda çok zaman harcayanlar var Witcher 3'te, ben öyle yapacağıma harici olarak çıkan Gwent oyununu indirirdim Steam'den.

@Gwynbleidd 00 iptal olabilir dediği başarımlar zorlukla alakalı olanlar diye biliyorum. Ölüm Marşı ve Kan ve Kırık Kemikler ile oyunu bitirerek kazanabildiğiniz başarımlar.

Sağ olun hocam içime su serptiniz.

Açıkçası ilk oynayışımda Gwent'i hiç anlayamamış haliyle de hiç sevememiştim. Ama ondan sonra bir kere daha başladığımdan kendi kendime öğrendim ve hayran kaldım açıkçası. Gerçekten de oyun içinde oyun olmuştu. Bayağı bir bağımlılık yapıyor hocam. Sadece Gwent adıyla çıkan Gwent oyununu bende indirdim ama bana çok fazla kompleks geldi. Bir de TR yama olmaması da bir dezavantaj benim için. Ama onun için bile bayağı kafa patlatmış olmalılar.

Bende ise tam tersi, ilk başta fena oynamıyordum ancak sonradan çok batırdım. Köylüye falan bile yeniliyordum yani, her şey o Gwent turnuvasından sonra olmuştu...

Bende ise tam tersi, ilk başta fena oynamıyordum ancak sonradan çok batırdım. Köylüye falan bile yeniliyordum yani, her şey o Gwent turnuvasından sonra olmuştu...

Bende ilk önce öğrenmek için kolay seviyesine almıştım Gwent zorluğunu. Öyle iyice kavrayıp alışında normal de rahatça oynuyorum artık. Bir kere daha başladığımda bu sefer zor seviyesinde mi oynasam diyorum ama öyle de çok zor olacak belli. Cidden hocam o turnuva zordu bayağı.

@Stebph ve @strigoi bekçi yani kazmalı insansı yaratığı öldürdüm, can çekmesi hariç beklediğimden çok çok daha kolay çıktı bu boss da. Canını yarılamama rağmen canını fullemesi çok sinirime gitti, ama sonunda çok kolay bir şekilde kestim kendisini. Fakat animasyonları Imlerith'e benzemesi gözümden kaçmadı, o detay üzdü beni biraz.

Ayriyeten @strigoi bu DLC'deki gerilim öğelerini sevmese de ben bayıldım, Witcher 3'ün temasına cuk oturmuş bence. Şimdi biraz daha fazla keyif alıyorum DLC'den, ama sanırım Blood and Wine'da bu tarz şeyler yok

Gwent öğrenirsen aşırı kolay oluyor. Full ajanlı bir Nilfgaard destesi yenilmez oluyor. 17 kart yapmıştım bir ara.

Nilfgaard'ın ajanları iyi hoş ama puanları çok yüksek. Ben karşıya 9 puanlık bir kart koyduğumda oraya açığı zaten 2 kartla kapatabiliyorum. Ajan konusunda en iyisi bence Kuzey Diyarları. Benim favori destem canavarlar ama en basit onunda kazanılıyor. Koy vampir, demleyici bir de arakasları ondan sonra lider özelliğini aktifleştirip puan çok yükseliyor zaten. Rakip ayaz atarsa diye ne olur olmaz açık hava bulunduruyorum ama yoksa bir ayaz kartına hepsi pert oluyor.

Ara sıra küçük gerilim müzikli kısımları var B&W'nın ama HoS'un yanında çok küçük kalıyor.

Ara sıra küçük gerilim müzikli kısımları var B&W'nın ama HoS'un yanında çok küçük kalıyor.
Bu arada bosslar mı çok kolay yoksa ben mi çok iyi oynuyorum anlamadım, sen de kolayca kestin mi bossları?
Canavar destesine tek ve en iyi çözüm ayaz kartı sanırım, hele karşındaki kişi canavar destesiyle oynuyorsa ve senin elinde ayaz destesi yoksa ayvayı yedin demektir. Gereksiz ve çok OP bir deste bence.

Aslında HoS'da kurbağa boss'unun ateşe zaafı olmasaydı en zor boss olabilirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…