Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında HoS'da kurbağa boss'unun ateşe zaafı olmasaydı en zor boss olabilirdi.
Evet, ateşli şeyler kullanarak hasar vermeseydim kesemezdim onu. Çünkü önden de arkadan da vursam hasar yemiyordu canavar.
Seviyenizi ve üstünüzdeki seti söyleyebilir misiniz hocam? Çok da basit olmaması gerekiyor çünkü.
@Stebph 35 levelim ve en üst kedi teçhizatlarının bir alt seviyesindeki teçhizatları kullanıyorum, bekçi bana vurduğu zaman çeyrek canım gidiyordu. Aslında Quen harici pek işaret kullanmıyorum, ondan kaynaklanıyor olabilir. Biliyorsun Quen çok güçlü bu oyunda.

Seviyenizi ve üstünüzdeki seti söyleyebilir misiniz hocam? Çok da basit olmaması gerekiyor çünkü.

Aynen daha 1 saat önce kestim o Boss'u zorlamıyor hem de hiç ama sinir etmede üstüne yok. Hareketlerini öğrendikten sonra çok basit bir Boss'tu bekçi.

Witcher 3 genel olarak çok kolay bir oyun zaten. Counter attack yapmak yerine sadece sağa sola atlayarak yapılırsa cidden çok kolay oluyor. Ne de olsa zıplarken stamina kaybı olmuyor. Biraz da ezber istiyor tabii.
@Stebph ek olarak canavarın hareketleri neredeyse birkaç küçük değişiklik hariç Imlerith'inki ile aynıydı, bu yüzden de kaynaklanıyor olabilir. Yoksa kurbağa ve Ofier büyücüsü o kadar kolay değildi.

@Gwynbleidd 00 bence de bu boss biraz fazla kolaydı diğerlerine göre.

Sorun yok gibi duruyor, setiniz iyi, leveliniz de normal. Tek sorun biraz fazla can çekiyor o bekçi, zorluktan çok daha fazla kanser ediyor.

@jax teller fanboyu doğrudur, modlarla zorlaştırmak mantıklı duruyor. Hiç kurmadım o modları ama denemeye değer gibi.

Sorun yok gibi duruyor, setiniz iyi, leveliniz de normal. Tek sorun biraz fazla can çekiyor o bekçi, zorluktan çok daha fazla kanser ediyor.
Yalnız bu DLC'de bossların zorlukları iyi dengelenmiş bence, çok kolay olsa da can çekmesi sıkıntıydı. Yani bir yerden verip bir yerden almış oyun.

Şimdi siz söyleyince fark ettim hocam bende. Gerçekten de hareketleri İmlerith ile aynıydı. Ama hocam HoS Ek paketinde bir boss daha var o bayağı zorlu geçiyor. Hatta bayağı yaklaşmışsınız.

Şimdi siz söyleyince fark ettim hocam bende. Gerçekten de hareketleri Imlerith ile aynıydı. Ama hocam HoS Ek paketinde bir boss daha var o bayağı zorlu geçiyor. Hatta bayağı yaklaşmışsınız.
Bu arada ben seçtiğim diyalog seçimlerinden olsa gerek ki Olgierd ile savaşmadım, belki o savaş zordur. DLC'ye ikinci kez başlarsam bu sefer savaşacağım Olgierd ile.

Şimdi aklıma geldi yazayım dedim

Witcher 3'ün ana hikayesini bitirip, DLC'lere başladığımda yana doğru seri kaçma tuşlarını yeni öğrenmiştim.
O zamana kadar takla atarak kaçıyordum, baya hantal oluyordum ve kombo yapmamı engelliyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…