Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ben seçtiğim diyalog seçimlerinden olsa gerek ki Olgierd ile savaşmadım, belki o da zordur. DLC'ye ikinci kez başlarsam bu sefer savaşacağım Olgierd ile.

Bende ilk oynadığımda o meseleye karışmamıştım tabii öyle olunca da gitti güzelim Fight. Ama tekrardan başladığımda yaptım o Fight'ı. Çok zor değil orta düzey bir boss ama hasarı yüksek. Ama sırf o Fight'ın atmosferi için bile dövüşülür çok iyiydi.

İlk kez oynarken bunu bilmiyordum bende hocam, yumruk dövüşlerinde çok büyük sıkıntı yaratıyordu

Gerçekten çok hantallaştırıyor o dodge stili. Bende sonradan seri ile ilerledim ve hala o stemina yemeyen dodge ile dövüşüyorum.

@Gwynbleidd 00 bahsettiğin heyula savaşına geldim, bu bekçiden bile daha kolaydı. Bu canavarın da can çekmesi vardı ancak bekçinin can çekmesi kadar etkili değildi.

Bu arada, yaratık bana vurunca çeyrek canım bile gitmiyordu. Ki oyunu Ölüm Marşı + Düşman Ölçeklendirme zorluğunda oynuyorum, anlamadım vallahi. Acaba benim oyunumda modların kalıntıları yüzünden bir sıkıntı mı var? O savaş sırasında üstümde 3-4 tane iksir olsa bile bu normal değil bence.

Yok hocam ben onu Boss'dan bile saymamıştım. Daha zor bir boss hocam. Bir evlilikten enstantaneler görevinin sonunda. Bu daha zor.

Pek bir bilgim yok bu konuda. Ama zorluğu indirip başarım kazanamamak saçma olacaktır. Büyük ihtimalle bir sıkıntı olmaz.

Ben nedense Shani'yi hiç sevmedim. İlişkiye bile girmedim. Hem onun aklında uzun ömürlü bir damat adayı var.
Çok tatlı ve güzel bir kız bence, Geralt ile aralarında olan ilişki sadece bir gecelik olmasaydı TeamShani'yi düşünebilirdim bile Yennefer ve Triss yerine. Neyini sevmedin ki? Witcher 1'deki Shani daha kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…