Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok tatlı ve güzel bir kız bence, Geralt ile aralarında olan ilişki sadece bir gecelik olmasaydı TeamShani'yi düşünebilirdim bile Yennefer ve Triss yerine. Neyini sevmedin ki? Witcher 1'de daha kötü Shani.
Aynen hocam Witcher 3'ün ana hikayesine dahil olsa ben onu seçerdim.
 
Çok tatlı ve güzel bir kız bence, Geralt ile aralarında olan ilişki sadece bir gecelik olmasaydı TeamShani'yi düşünebilirdim bile Yennefer ve Triss yerine. Neyini sevmedin ki? Witcher 1'deki Shani daha kötü.

İlki bana aşırı genç geldi hocam. İkinci olarak çok naif çok alıngan bir kadın sanki shani. Ben Witcher 3 fanı olduğum kadar bir Yen fanıyım da. Daha çok Geralt ile bence en uyumlu çift. Hem Shani'yi Geralt'a uyduğunu düşünmüyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın zevk-renk meselesi bir nevi bu da. Hatta Geralt zorla Shani'ye iltifat falan edince ya yeter dur Geralt istemiyorum diyordum içimden. İyiki kayığa atlamadan önce seçenek hakkı verdi oyun.
 
Ciri ile hemen hemen aynı yaşlarda, bu arada oyun bize alttan alttan aşkta yaşın önemi yoktur mesajı veriyor sanki. Bunun bazı örnekleri var elimde ama çok sağlam değiller, bir örnek Shani mesela.
 
Ewald'ın tarafında olmak her zaman daha iyi olacaktır. Ben de öyle yapmıştım. Sonrasında öldürüp öldürmemen çok bir şeyi etkilemiyor. Zaten bir diğer seçenek ise onunla anlaşma yapmaktı. Ben yarı yolda bırakmayı sevmediğim için anlaşma yapmıştım. Kötü yapmadınız ama, Ewald ölmeyi hak etmiyordu diye düşünüyorum. Orta son gibi
 
Ciri ile hemen hemen aynı yaşlarda, bu arada oyun bize alttan alttan aşkta yaşın önemi yoktur mesajı veriyor sanki. Bunun bazı örnekleri var elimde ama çok sağlam değiller, bir örnek Shani mesela.

Geralt hocam bu bulduğu her "karşı" cins ile ilişkiye giriyor. Bir kadın da seni beğenmedim demiyor Geralt'a.
 
Evet, o bekçi ilk başta direk "Aha bu beni yer" dedirtiyor. Ama hareketleri sürekli aynıydı. Yenmesi kolay.

Ben gerilim ve korku oyunlarına gelemiyorum. Bir gerilim sınırım vardır benim, işte bu ek paket o sınırı zorladı. BW'de de yok değil, onda da var. Ama bence tadında
 
Aynen, bekçi tam olarak o hissi yaşattı bende. Bir de YouTube'dan bekçi boss fight videosunu izlediğimde videodaki kişi için bekçi pek kolay bir boss değildi, ama ben ondan daha iyi oynuyormuşum demek ki
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…