Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu kişi soğukkanlı ve kötü birisi gibi gözüken suratına ve vücudundaki yarala izlerine laf ediyordu zaten Geralt'ın.
Ben de tam olarak bu suratı seviyorum. Evet, yakışıklı bir Witcher. Ama daha keskin, sert bir mizaca sahip olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Brutal Face modunu kullanıyorum. Diş macunu reklamı gibi oldu biraz

Harika yapmışlar, öneririm.

W3'ün Olgierd'dan sonra en yakışıklı adamına böyle demeleri de üzüyor aslında, W3'de fazla abartılmış bir Geralt var karşımızda, ondan da olmuş olabilir. Sonuçta efsunger bu, model değil

Cidden hocam Olgierd bayağı karizma ya seslendirmesi, modellenmesi falan. Çok sevdim Olgierd'i.

Zaten ben Kedi ve Engerek Okulu yüzünden witcherların ününün bu kadar kötü olduğunu düşünüyorum, her okul Kurt Okulu gibi saygın olsaydı iş mükemmel olurdu bence. Hatta Vesemir'in bir sözü vardı bu konuyla ilgili.

Bende düşünüyorum bu modu kurmayı gerçekten çok iyi.

Cidden hocam Olgierd bayağı karizma ya seslendirmesi, modellenmesi falan. Çok sevdim Olgierd'i.
W3'ün Olgierd'dan sonra en yakışıklı adamına böyle demeleri de üzüyor aslında, W3'de fazla abartılmış bir Geralt var karşımızda, ondan da olmuş olabilir. Sonuçta efsunger bu, model değil
Olgierd'ı Witcher 4'te (veya adı her ne olursa) (muhtemelen 4 olmaz çünkü Geralt'ın üçlemesi bitmiş oluyor) görmek isterdim. İyi sonla bitirmiş biri olarak onun değişimini görmeyi bayaa isterdim .

Geralt'ı veya Ciri'yi kadınlarla savaştırmak veya Vahşi Av ile savaştırmak bir şeyi değiştiriyor mu?
Bunu ayarlayamıyorsunuz, her türlü aynı kişi ile savaşacaksınız. Imlerith'e karşı Geralt, Ciri'ye karşı ise Ormanın Hanımları şeklinde.

Ben Ciri'yi Ormanın Hanımları ile savaştırmıştım, savaşın sonlarına doğru bir kadın Ciri'nin kolyesini alıp kaçıyordu. Bu kolye ne oluyor bilen var mı?
Oyunu kötü sonla bitirirsen buluyorsun sadece, öbür türlü o kocakarıda kalıyor hep diye biliyorum.

Ben de, ama ona beni hafife alma dedim diye ortam gerginleşti.
Bunu ayarlayamıyorsunuz, her türlü aynı kişi ile savaşacaksınız. Imlerith'e karşı Geralt, Ciri'ye karşı ise Ormanın Hanımları şeklinde.
@Stebph ben YouTube'da yanlış hatırlamıyorsam Ciri'nin Imlerith ile savaştığı bir video görmüştüm, gerçi mod da olabilir. Tam bilmiyorum, araştırmadım da bu konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…