Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben saldırı bonusları için kedi sınıfı zırh setini kastım. Büyük usta seviyesinde kedi zırhının şapkası varmış. Assassin's Creed gibi dolaşmak Witcher havasını bozuyor. Kimin aklına gelmiş bu saçmalık acaba? NG+ yaparken büyük usta ayı sınıfı zırha geçtim ve yetenekleri sıfırlayıp Quen yeteneği üzerine odaklandım. Güzel bir tank oldu.

Kedi şapkası çoğu kitle kötü bulsa da bazıları tarafından çok seviliyor. W2'de de başlıklı bir zırh vardı. Ayı zırhını hafif zırh olarak efsunlatırsanız çok daha işinize yarar. Ayı malum tank bir zırh olduğundan dayanıklılık çok yavaş doluyor. Efsunlayarak kedi kadar hızlı dolmuş olacak dayanıklılık hem de karakter tank olacak.

Bu kodu yazın, ''additem('Witch Hunter mask')''. Envanterinizde görünmez bir maske olacak, takın ve kalkmış olacaktır. Önceden modu vardı, şimdi bu kod ile basitçe kaldırılabiliyor o hood.

Çok haklısın.
Kayran zırhından bahsediyorsun.
Bu kodu yazın, ''additem('Witch Hunter mask')''. Envanterinizde görünmez bir maske olacak, takın ve kalkmış olacaktır. Önceden modu vardı, şimdi bu kod ile basitçe kaldırılabiliyor o hood.
Çok teşekkür ederim

Kayran demişken W2'de kayran Boss'u bence biraz fazla abartılan bir boss. Ben zorlandım biraz ama mekaniklere alışamadığımdan zorlanmıştım. Sizlerde zorlandınız mı?
Mantığını çözdükten sonra her Witcher oyununda olduğu gibi kolay bir boss. Yrden at, üstünde bekle ve tam atak yaptığında kaçıp kollarından birini Yrden'e kaptır. Sonrasında kollarını kesiyorsunuz zaten tek tek.

Kayran demişken W2'de kayran Boss'u bence biraz fazla abartılan bir boss. Ben zorlandım biraz ama mekaniklere alışamadığımdan zorlanmıştım. Sizlerde zorlandınız mı?
Orta derece zor diyebilirim, oyunu 2'nci kez oynayışımda 2'nci veya 3'ncü denememde geçmiştim. Asıl ejderha çok kolay.

Orta derece zor diyebilirim, oyunu 2'nci kez oynayışımda 2'nci veya 3'ncü denememde geçmiştim. Asıl ejderha çok kolay.

Aynen ejderha da kolaydı. Açıkçası en zorlayan mı desem yoksa kanser eden mi bilemedim ama Letho Boss'u beni biraz yormuştu. İkide bir de Quenn atıp gıcık ediyor insanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…