Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada o partiden sonra benim karakterimin saç stili değişti, normalde varsayılan Geralt saçı iken üstteki görselde gördüğünüz saç stiline büründü. Onu da bir berbere rastladığım zaman düzeltirim.

Bence de görürüz, zaten yanılmıyorsam Gaunter'ın ekran süresi çok azdı.

Bu arada sanırsam DLC iyi sonla bitti, ara sahne bittiği zaman Olgierd bana kılıcını verecek

Eki Görüntüle 930510

Güzel bir sahneydi o hocam. Olgierd'in yeni bir başlangıç yapması ve kılıcı elinden alırken kanayıp acımasını hissetmesi falan. Kılıç'ı beğenecek misiniz acaba hocam merak ettim?

Ben o saç stilini kullanıyorum hocam. Diğer default olan bana çok dağınık geliyor. Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama.

Güzel bir sahneydi o hocam. Olgierd'in yeni bir başlangıç yapması ve kılıcı elinden alırken kanayıp acımasını hissetmesi falan. Kılıç'ı beğenecek misiniz acaba hocam merak ettim?
Ben 36 levelim, kılıç ise 37 level istiyor kuşanmak için. Maalesef beğenip beğenmediğimi anlamam biraz gecikti

Bu arada DLC'nin sonundaki sakin tempoyu sevmedim, ben oyunlarda aksiyon dolu bitişleri daha fazla seviyorum. Ama şu manzara çok güzeldi

Bende aksiyonlu bitişleri severim hocam ama bu sonda manzarası ve müziği ile kesinlikle mükemmeldi. Bende kılıç 35 Level istiyordu aslında.

34 Level miydin Hearts of Stone bittiği sırada? Belki kılıç her zaman senden 1 Level daha üstün bir şekilde geçiyordur eline.

Yok hocam bitirdiğimde 37 seviyeydim. Görev biter bitmez 38 oldum ama kılıç 35 Level. Hasarı 327-399 sabit diye biliyorum. Ben mi yanlış gördüm bir bakayım hocam.

Yok hocam bitirdiğimde 37 seviyeydim. Görev biter bitmez 38 oldum ama kılıç 35 Level. Hasarı 327-399 sabit diye biliyorum. Ben mi yanlış gördüm bir bakayım hocam.
Bende de hasarı aynı şekilde, belki düşman ölçeklendirme ayarı ile bir alakası vardır diye o ayarı kapatıp denedim. Ancak yine de olmadı.

Bende de hasarı aynı şekilde, belki düşman ölçeklendirme ayarı ile bir alakası vardır diye o ayarı kapatıp denedim. Ancak yine de olmadı.
Yok hocam benim aklımda yanlış kalmış nedense? Silahın hasarını aklımda tutabilmişim ama seviyesini unutmuşum.

Bu arada oyunda bir witcher teçhizatını grandmaster seviyesine yükseltmek için Toussaint'e gitmek gerekiyormuş, ben bu bilgiyi daha yeni öğrendim. Hiç bilmiyordum, bildiğim iyi oldu.

Blood and Wine'a başlamadan önce kedi teçhizatlarımı grandmaster seviyesine yükseltmeyi planlıyordum, ancak madem bunun için Toussaint'e gitmem gerek... O halde Blood and Wine macerası başlasın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…