Bu arada oyunda bir Witcher teçhizatını grandmaster seviyesine yükseltmek için Toussaint'e gitmek gerekiyormuş, ben bu bilgiyi daha yeni öğrendim. Hiç bilmiyordum, bildiğim iyi oldu.
Blood and Wine'a başlamadan önce kedi teçhizatımı grandmaster seviyesine yükseltmeyi planlıyordum, ancak madem bunun için Toussaint'e gideceğim. O halde Blood and Wine macerası başlasın!
Bende gece başlayacağım, şimdilik çıkacağım biraz işim var ondan sonrası şarap diyarı...
Cidden çok özledim Toussaint'i. Acayip renkli muazzam bir dünyası, bağ kurması kolay muazzam diyalogları ile karakterleri, bir sürü yan görev falan. Açılışı da aksiyonlu.
Bende gece başlayacağım, şimdilik çıkacağım biraz işim var ondan sonrası şarap diyarı...
Cidden çok özledim Toussaint'i. Acayip renkli muazzam bir dünyası, bağ kurması kolay muazzam diyalogları ile karakterleri, bir sürü yan görev falan. Açılışı da aksiyonlu.
Toussaint'ten sonra Velen'i görmek çok kötü bir hissiyatmış, herhalde oyun %100 bittikten sonra Toussaint'ten hiç çıkmam. Hatta ara sıra manzaralara bakmak için girerim oyuna
Bu arada oyunda bir witcher teçhizatını grandmaster seviyesine yükseltmek için Toussaint'e gitmek gerekiyormuş, ben bu bilgiyi daha yeni öğrendim. Hiç bilmiyordum, bildiğim iyi oldu.
Blood and Wine'a başlamadan önce kedi teçhizatlarımı grandmaster seviyesine yükseltmeyi planlıyordum, ancak madem bunun için Toussaint'e gitmem gerek... O halde Blood and Wine macerası başlasın!
Gittiğin gibi yapabilirsin. Görevleri yapmayı beklemene gerek yok. Ben internetten o zırhın görevini verenin lokasyonuna baktım, oyunda haritada işaretledim ve direkt olarak oraya gidip zırh görevini başlatmıştım.
Toussaint'ten sonra Velen'i görmek çok kötü bir hissiyatmış, herhalde oyun %100 bittikten sonra Toussaint'ten hiç çıkmam. Hatta ara sıra manzaralara bakmak için girerim oyuna
Ara sıra öyle yapmak zorunda kaldım. Bir Toussaint bir velen acayip belli oluyor haritalardaki canlılık, renk paleti falan. Bende öyle hocam alacağım veya bir şey satmak için parası olan bir satıcı aramadığım sürece çıkmıyorum Toussiant'tan. Ayriyeten vampirleri anlatıyor olması çok güzel. Vampirler kesinlikle ilgi çekici, merak ettiriyor insana.
Gittiğin gibi yapabilirsin. Görevleri yapmayı beklemene gerek yok. Ben internetten o zırhın görevini verenin lokasyonuna baktım, oyunda haritada işaretledim ve direkt olarak oraya gidip zırh görevini başlatmıştım.