Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende gece başlayacağım, şimdilik çıkacağım biraz işim var ondan sonrası şarap diyarı...

Cidden çok özledim Toussaint'i. Acayip renkli muazzam bir dünyası, bağ kurması kolay muazzam diyalogları ile karakterleri, bir sürü yan görev falan. Açılışı da aksiyonlu.

Bu arada Gwentten nefret ettiğim için hiç bir görevi yapmıyorum. Çok mu şey kaybediyorum?
Hayır, ben de aynıyım.
Toussaint'ten sonra Velen'i görmek çok kötü bir hissiyatmış, herhalde oyun %100 bittikten sonra Toussaint'ten hiç çıkmam. Hatta ara sıra manzaralara bakmak için girerim oyuna

Gittiğin gibi yapabilirsin. Görevleri yapmayı beklemene gerek yok. Ben internetten o zırhın görevini verenin lokasyonuna baktım, oyunda haritada işaretledim ve direkt olarak oraya gidip zırh görevini başlatmıştım.

Hayır, ben de aynıyım.

Toussaint'ten sonra Velen'i görmek çok kötü bir hissiyatmış, herhalde oyun %100 bittikten sonra Toussaint'ten hiç çıkmam. Hatta ara sıra manzaralara bakmak için girerim oyuna

Ara sıra öyle yapmak zorunda kaldım. Bir Toussaint bir velen acayip belli oluyor haritalardaki canlılık, renk paleti falan. Bende öyle hocam alacağım veya bir şey satmak için parası olan bir satıcı aramadığım sürece çıkmıyorum Toussiant'tan. Ayriyeten vampirleri anlatıyor olması çok güzel. Vampirler kesinlikle ilgi çekici, merak ettiriyor insana.

Çok level istiyor mu? Savaş var mı görevde? Görev çok uğraştırıyor mu? Uzun görev mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…