Rica ederim. Ancak ben yanlış hatırlıyorum olabilirim. Görevi yapalı 1 hafta kadar oldu. Arada pek çok farklı iş yaptım oyunda. O yüzden karıştırıyor da olabilirim. Yine de kolay bir görevdi diye hatırlıyorum.
Rica ederim. Ancak ben yanlış hatırlıyorum olabilirim. Görevi yapalı 1 hafta kadar oldu. Arada pek çok farklı iş yaptım oyunda. O yüzden karıştırıyor da olabilirim. Yine de kolay bir görevdi diye hatırlıyorum.
Sanırım Witcher 2'nin renk paleti ile benzer Toussaint, ki ben Witcher 2'nin renk paletini daha çok seviyorum. Yani Toussaint yüksek ihtimalle çok hoşuma gidecek.
Benim mesela DLC'ye özel grafik yükseltmesinden haberim yoktu. Oyunu orta seviye ayarlarda oynuyorum. Toussaint'e gidince grafiksel anlamda başka oyuna geçmiş gibi hissettim. Orta seviye grafiklerle bile mükemmel bir atmosfer. Tablo gibi resmen. Hayran kaldım o bölgeye.