Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ulunay'ın açtığı şarkı önerisi konusu daha fazla mesaj almıştı, ama evet. Bu konu da beklediğimden çok daha fazla mesaj aldı ve bu gidişle daha çok yolumuz var.
Mazisi var

Al hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210319_230924_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 36
NVIDIA yazılımında keskinleştirme ayarı var mı hocam? Oradan da açabilirsiniz varsa.
Oyunun dosyaların doğruladım, olmadı. Monitörümdeki Süper Netlik ayarını açtım, bu sefer görüntü çok net oldu. Oyunun ayarlarından Sistem Gamasını Koru seçeneğini devre dışı bıraktım, yine olmadı...

NVIDIA Denetim Masasından Görüntü Keskinleştirme ayarını açtım ve bu sefer işe yaradı, teşekkür ederim desteğin için

Gerçekten başlığın hakkını veriyoruz. "Biraz Witcher Konuştuk."

Regis ile karşılaştım, Dettlaf tam Geralt'ın üzerine atlayacakken bir anda Regis kalkan gibi Geralt'ı korudu. Acaba araya Regis girmeseydi Dettlaf Geralt'ı öldürecek miydi?

Ondan öncesinde oyun içinde Dettlaf ile vs attım, önceki bruksaya göre daha yavaş ve daha güçsüzdü. Bence o dövüşte Dettlaf tam gücünü kullanamadı veya kullanmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…