Bir Witcher'ın savaşabileceği en güçlü düşmanlardan birisi yüksek vampirler miş, siz de bu tarz birkaç tane düşman sayabilir misiniz? Ne kadar doğru emin değilim ancak benim sıralamasız rastgele sayabileceklerim şunlar;
Oyunlardan bahsetmemiştim ama, oyun dışı cinler güçlü diye biliyorum ben. Hatta Geralt yardıma yetişmeseydi az kalsın bir cin öldürüyordu Yennefer'ı kitaplarda.
Oyunlardan bahsetmemiştim ama, oyun dışı cinler güçlü diye biliyorum ben. Hatta Geralt yardıma yetişmeseydi az kalsın bir cin öldürüyordu Yennefer'ı kitaplarda.
Leşenler de gerçekten efsungerleri zorlayan yaratıklar, oyunlarda ne kadar basit de olsalar evrende gerçekten güçlüler. Oyunlarda biraz nerf yemişler nedense. Aşırı basitler.
Leşenler de gerçekten efsungerleri zorlayan yaratıklar, oyunlarda ne kadar basit de olsalar evrende gerçekten güçlüler. Oyunlarda biraz nerf yemişler nedense. Aşırı basitler.
Gerçekten hocam aynen ama ben önce "vay be bitti haa!" Falan dedikten sonra sizin yaşadığınız yaşadım. Sonra daha B&W olduğunu düşündüğümde bir mutluluk kapladı içimi.
Nasıl bir yüksek vampir olduğu önemli, Hubert gibi ise ejderhalar. Dettlaff ve Regis gibiler ise ejderhaların şansı kalmaz. Üst sınıf yüce vampirler farklı bir seviyede evrenin diğer canlılarına göre.