Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NG+ oynamanın sonuçları bunlar birazcık, normal şekilde oynarken pek karşılaştığım bir şey değildi bu

Sanırım üstünüzdeki set 93 seviye oluyor NG’da. Level farkı yüzünden fazla hasar alıyorsunuz büyük ihtimalle.

Kurt sürüleri oyunda en sinir olduğum hayvanlar. Koskoca bossları kesip de bir kurt sürüsünde zorlandığınız zaman sövmek geliyor insana hemen ama ben bu zorluğu sadece kurt sürüleri gibi çok hızlı ve fazla olan hayvanlara, yaratıklara karşı zorlanıyorum. Böyle durumlarda da yardıma Anafor saldırı yetişiyor. Anafor kabiliyetini efsunlayarak haydut, kurt, garkolan gibi sayısı çok ve hızlı olan düşmanlarda pek zorlanmıyorum.

Triss, yoğun büyüden dolayı yorgun düşmüştü. Ama sonrasında kısa bir sürede ayakta durabilecek hale gelmişti, neden izlemiş olabilir ki? Bilerek yapmadığı kesin ama başka bir nedeni var gibi...
O zaman niye en başından beri büyü yapmıyor Yennefer? Tabii Geralt bazen Yennefer'ın köpeği durumuna düşebiliyor, hatta bir diyalog seçiminde oyuncuya bağlı olarak Geralt, Yennefer'a "kızmadın değil mi?" bile diyebiliyor...

CDPR’in o sahneyi öyle bir anlamı olsun diye koyduğunu düşünmüyorum, böyle bir sahne olsun diye koymuşlardır, amaçsız yani. Bütün şehri yok edebilecek güçte büyü yapabilecek bir sahire sevdiği adam Geralt asılırken öylece durmaz.

Aslında normalde bununla alakalı bir mod kurulu olmadığı sürece sen de düşmanlar da 100 level üstü olamaz diye biliyorum, düşman ölçeklendirme ayarını açmak işe yarayabilir belki.

Aslında normalde bununla alakalı bir mod kurulu olmadığı sürece sen de düşmanlar da 100 level üstü olamaz diye biliyorum, düşman ölçeklendirme ayarını açmak işe yarayabilir belki.
Muhafızlar her zaman 105 level oluyor, full bitirilmiş 100 level olan bir save dosyası indirmiştim internetten. O dosya ile muhafızlara saldırdığımda 105 levellerdi.

Muhafızlar her zaman 105 level oluyor, full bitirilmiş 100 level olan bir save dosyası indirmiştim internetten. O dosya ile muhafızlara saldırdığımda 105 levellerdi.
Zaten muhafızlar sen bununla ilgili bir mod kurmadığın sürece ne yaparsan yap senden level, güç ve can olarak daha üstün oluyorlar. Muhtemelen şehri ele geçirmeyelim diye öyle yapmışlardır, sivilleri öldüremediğimiz de buna bir kanıt.
Muhabbeti kaçırdım galiba
Maalesef evet, 10 sayfa geriye gitmen gerekiyor muhabbeti görmen için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…