Benim bu oyunda çok ama çok sinir olduğum bir nokta var anlatayım size. Ben CAT School'un GM teşhisatını toplamış, ve rünlerle ek güçler vermiştim. Çelik kılıcım Teigr, gümüş kılıcım ise 'AMİ' adında bir kılıç. Hocam ben şimdi maks 100 Level'im. Hayvan gibi bir built yapmışım. Her şeyim Full yani yağlarım olsun bombalarım olsun daha yükseltçek bir şey bulamadım o kadar yani. Karşıma 109 Level kurt sürüsü çıktı vee kesemedim! Ben şimdi bu oyunun seviye sistemine bir güzel saydırasım var. Oyuna 1 Level'ken başladığım zaman rahatça tüm kurtları kesebilirken. Maks Level olduğumda kurtları kesemiyorum! Bu kurtlar imana mı gelmiş, tanrı tarafından kutsanmış mı bilmiyorum ama kesilmiyor bildiğiniz, Level sistemi bozuk! Bir Kurt sürüsünü kesmem için bir dünya iksir, bomba, yağ falan kullanmam lazım bir de abanarak oynamam lazım. Güçleneyim derken gittikçe zayıflıyoruz aslında bu oyunda. İşte o nokta da oyundan o kadar nefret ettim ki anlatamam yani. Oyunu hep ölüm marşında oynadım bu arada. Hiç altına düşürmedim.