Şema yok, büyükusta zırhçısından yaptırıyorum zaten zırhları. Şemayı da nereden bulacağım bilemiyorum. 50. seviyedeyim. Velen temiz, Skelige ve Toussiant kaldı sadece .
Büyük usta seti yaptıracaksanız diğer eski setlerin bir önemi kalmıyor ki, dümdüz yapıyorsunuz. Elf çırağı abimizin hepsinin yerini vermiş olması lazım. Bir daha kontrol edin, yine yoksa kod ile şemaları alabilirsiniz.
Büyük usta seti yaptıracaksanız diğer setlerin bir önemi kalmıyor ki, dümdüz yapıyorsunuz. Elf çırağı abimizin hepsinin yerini vermiş olması lazım. Bir daha kontrol edin, yine yoksa kod ile şemaları alabilirsiniz.
Kafam Mantikor ile karıştı galiba, eskiden tek set onu yapıyordum, kusuruma bakmayın hocam. Bütün haritaları aldığınıza emin misiniz? Haritaların satıcılarının lokasyonları burada var.
As you’ve probably heard by now, the crafted Witcher school gear (Bear, Cat, Griffin, and Wolf) is the best armor in Witcher 3 once you upgrade it to the highest level (which is called grandmaster for…
Kafam Mantikor ile karıştı galiba, eskiden tek set onu yapıyordum, kusuruma bakmayın hocam. Bütün haritaları aldığınıza emin misiniz? Haritaların satıcılarının lokasyonları burada var.
As you’ve probably heard by now, the crafted Witcher school gear (Bear, Cat, Griffin, and Wolf) is the best armor in Witcher 3 once you upgrade it to the highest level (which is called grandmaster for…
Büyük usta seti yaptıracaksanız diğer eski setlerin bir önemi kalmıyor ki, dümdüz yapıyorsunuz. Elf çırağı abimizin hepsinin yerini vermiş olması lazım. Bir daha kontrol edin, yine yoksa kod ile şemaları alabilirsiniz.
Siz dekoksiyonları kullanıyor musunuz oyunda? Ben kullanmıyorum, bence çok gereksizler. Hem çok fazla toksisite seviyesini arttırıyorlar, hem de özellikler iyi değil diye hatırlıyorum.
Are you annoyed with city guards being able to defeat Geralt and steal his money? Beatable Guards will scale down the guards' level(s), depending on the mod version you have chosen, thus making them
I love the wedding outfit very much but not its color. So I chose a black base and added blue/silver touch on it for I think this combination suits Geralt very good.
This mod is a slight retexture for Geralt. Now, the expression of Geralt is more threatening and lore-friendly.pale skin(no vesemir version xD), the best Striga Scar on Nexus Mods and much more...