Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bir ben sevemedim herhalde bu şarkıyı Ceza ilginç olmuş...

Sanırım bir ben sevemedim herhalde bu şarkıyı Ceza ilginç olmuş...
Ben de pek sevmiyorum, şunlar daha iyi bence;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Toussaint şarkısı gayet güzel, ben de severim. Benim de favorilerim bunlardır.

Bu şarkıyı kaçıncı atışım bilmiyorum

Aşırı pozitif bir şarkı bence.

Bu arada sanırsam Witcher kitapları 1990'lı yıllarda çıkmış, ancak üzerlerinde Witcher 2 ve 3 görselleri var. O iş nasıl oluyor? Sonradan mı eklendi bu görseller kitaplara?

Ayriyeten siz Witcher oyunlarında diğer yaratıklara göre kısmen daha az tehlikeli olan yaratıkları (trolleri, sakkubusları ve bürüngünleri vesaire) öldürüyor musunuz? Önceden ben bu canlıları öldürmesem de insan güvenliği için bence ölmeleri gerek, hem sen bir witchersın. Mesleğin canavar avlamak.

Bu arada sanırsam Witcher kitapları 1990'lı yıllarda çıkmış, ancak üzerlerinde Witcher 2 ve 3 görselleri var. O iş nasıl oluyor? Sonradan mı eklendi bu görseller kitaplara?
Türkçe'ye çevirilmiş kitapları basarken yeni görseller koymuşlardır büyük ihtimalle. Hem kitap sevildiği için tekrar tekrar basılmış olabilir.

Bu arada sanırsam Witcher kitapları 1990'lı yıllarda çıkmış, ancak üzerinde Witcher 2 ve 3 görselleri var. O iş nasıl oluyor? Sonradan mı eklendi bu görseller kitaplara?
Evet, ortalama olarak 1990-2000 yılları arasında çıkmışlardır. Pegasus'un Türkçeye çevirdiği kitaplarda 2. görseller var. Onlar da sonradan ekleniyor. Zaten Pegasus, yakın bir zamanda Türkçeye çevirdi bu kitapları.
Trolleri ellemiyorum. Bana çoğu barış içinde yaşamaya çalışan yaratıklar olarak geliyor. Sakkubusu öldürmüştüm, yanına kâr kalmamalıydı. Çoğunu öldürüyorum genellikle.

Ancak bazı yan görev veya kontratlarda olay o kadar farklı yerlere gidiyor ki, tarafsız kalma politikası izliyorum. En iyisinin de bu olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiklerim yaratıklar zararsız gibi görünseler de aslında öyle değiller, sakkubuslar zevkten dört köşe oldukları zaman karşısındakini öldürebiliyorlar. Troller de tuttukları köprünün geçiş ücretini ödemeyenleri ya sakat bırakıyorlar, ya da yumruklarla ve taşlarla öldürüyorlar. Bürüngünler ise iyilik timsali olsalar da onlar da bazen kötülük yapıyorlar.

Yalnız benim aklımı karıştıran bir yaratık var, o da Witcher 2'deki ejderha Saskia. Açıkçası kadın tam bir lider ve iyi birisi, ancak kendisi bir yaratık ve kurtadamlar gibi istemeden birilerini öldürebilir. Sence Witcher 2'yi tekrar oynayınca ejderhayı öldürsem mi öldürmesem mi?

Succubuslar şeytani canlılar diye biliyorum. Zaten kurbanlarını öldürmüyorlar, önceden kurbanlarının rüyalarında belirip sonrasında kurbanlarının enerjilerini tüketiyorlar. Sanırım böylece ya güçleniyorlar, ya da sadece zevk için yapıyorlar. Bence böyle bir yaratığı öldürmek gerekiyor.

O Saskia aslında iyi biri diye düşünüyorum. Vatanı için her şeyi yapabilen, halkına da sahip çıkan birisi. Kendisi bir anda ejderhaya dönüşebiliyor ancak bunu çok zorlu zamanlarda yapıyor diye hatırlıyorum. Onu kötü yapan şey, Saskia'yı kendi amelleri icin kullanan Philippa'dır. Ben öldürmedim açıkçası. Severim çünkü.

Ama onu yaralamış, sonrasında kendi haline bırakmistim. Sonrasında öldü mü hatırlamıyorum.

O halde oyuncunun seçimine bağlı olarak neden Geralt Witcher 2'de bir sakkubus ile yatıyor? Kuşkusuz bir witcher olduğu için anlattığın şeyleri o da biliyor.
Ama onu yaralamış, sonrasında kendi haline bırakmistim. Sonrasında öldü mü hatırlamıyorum.
Sonraki sahnede kazığı göğsünden çıkarıp uçarak kaçıyordu, bence ölmemişti.

Ladies of the Woods ve Gaunter o'Dimm Theme favorilerimden, ikisini de çok seviyorum

Son attığım da favorilerimden sayılabilir, o da çok hoş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…