Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 5 Nisan 2021 #1.951 ArchBtw dedi: O sonu bilmiyorum. Ben hep Görülmemiş Kadim'in yanına gidip belamı aradım. Genişletmek için tıkla... Ben görülmemiş kadime gitmeyi istiyordum umarım sonraki seferde gidip nedir, neyin nesidir öğrenirim
ArchBtw dedi: O sonu bilmiyorum. Ben hep Görülmemiş Kadim'in yanına gidip belamı aradım. Genişletmek için tıkla... Ben görülmemiş kadime gitmeyi istiyordum umarım sonraki seferde gidip nedir, neyin nesidir öğrenirim
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #1.952 Gordrhain dedi: Ben görülmemiş kadime gitmeyi istiyordum umarım sonraki seferde gidip nedir, neyin nesidir öğrenirim Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tek atıyor. Çok soru sorma.
Gordrhain dedi: Ben görülmemiş kadime gitmeyi istiyordum umarım sonraki seferde gidip nedir, neyin nesidir öğrenirim Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tek atıyor. Çok soru sorma.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 5 Nisan 2021 #1.953 ArchBtw dedi: Sürprizbozan: Tek atıyor. Çok soru sorma. Genişletmek için tıkla... Şimdilik anlamadım ama aklımda tutacağım
ArchBtw dedi: Sürprizbozan: Tek atıyor. Çok soru sorma. Genişletmek için tıkla... Şimdilik anlamadım ama aklımda tutacağım
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #1.954 Gordrhain dedi: Şimdilik anlamadım ama aklımda tutacağım Genişletmek için tıkla... Tanrısal güçte sayılabilecek bir varlık, o kadar güçlü ki daha Geralt kılıcını bile çekemeden ona tek atıyor. Bu spoiler değildi bu arada
Gordrhain dedi: Şimdilik anlamadım ama aklımda tutacağım Genişletmek için tıkla... Tanrısal güçte sayılabilecek bir varlık, o kadar güçlü ki daha Geralt kılıcını bile çekemeden ona tek atıyor. Bu spoiler değildi bu arada
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 5 Nisan 2021 #1.955 Lyrinx dedi: Tanrısal güçte sayılabilecek bir varlık, o kadar güçlü ki daha Geralt kılıcını bile çekemeden ona tek atıyor. Bu spoiler değildi bu arada Genişletmek için tıkla... Peki O'Dimn mi yoksa Unseen Elder mı daha güçlü
Lyrinx dedi: Tanrısal güçte sayılabilecek bir varlık, o kadar güçlü ki daha Geralt kılıcını bile çekemeden ona tek atıyor. Bu spoiler değildi bu arada Genişletmek için tıkla... Peki O'Dimn mi yoksa Unseen Elder mı daha güçlü
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #1.956 Gordrhain dedi: Peki O'Dimn mi yoksa Unseen Elder mı daha güçlü? Genişletmek için tıkla... O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü.
Gordrhain dedi: Peki O'Dimn mi yoksa Unseen Elder mı daha güçlü? Genişletmek için tıkla... O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #1.957 Lyrinx dedi: O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Sabah uyandığımda karşısında O'Dimm görürsem ne yapmalıyım?
Lyrinx dedi: O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Sabah uyandığımda karşısında O'Dimm görürsem ne yapmalıyım?
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 959 Çözümler 6 5 Nisan 2021 #1.958 ArchBtw dedi: Sabah uyandığımda karşısında O'Dimm görürsem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar korkmayın gerçek değil .
ArchBtw dedi: Sabah uyandığımda karşısında O'Dimm görürsem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar korkmayın gerçek değil .
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #1.959 ArchBtw dedi: Sabah uyandığımda karşımda O'Dimm görürsem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bunu ben yaşasam yüksek ihtimalle karşımdakinin O'Dimm olduğunu bilmeyecektim, bilsem bile korkudan ölür biterdim herhalde
ArchBtw dedi: Sabah uyandığımda karşımda O'Dimm görürsem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bunu ben yaşasam yüksek ihtimalle karşımdakinin O'Dimm olduğunu bilmeyecektim, bilsem bile korkudan ölür biterdim herhalde
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Nisan 2021 #1.960 Lyrinx dedi: O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Gaunter O Dimm, seklinde ayirinca God kelimesi ortaya cikiyor, vay be.
Lyrinx dedi: O'Dimm evrenin en güçlü karakteri olması gerek, O'Dimm daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Gaunter O Dimm, seklinde ayirinca God kelimesi ortaya cikiyor, vay be.