Galiba ilk aşkı ile olan hikayeden bahsediyorsun. Ona ayrıldıktan sonra geri dönmesini vs. Evet biliyorum. Zaten kendime söz verdim, bir daha hikayeye başladığım zaman Triss ile devam edeceğim. Ben Triss hater'ı değilim. Bu yanlış anlaşılmasın. Sadece hikaye akışına düzgün olarak oynamak için Yen seçimi yapılması gerektiği düşüncesindeyim
Dizideki karakterleri ben de beğenmedim. Nedense Hintlileri döşemişler. Yani ihtişam derken, en azından diğer karakterler yanında daha öne çıkıyor diyebilirim. Kabul edilebilir seviyede
Ama diğerleri gerçekten facia.
Daha öncede dediğim gibi kendi hikayemizi, kendimiz yazabiliriz. Yen'e dönmemek için Geralt'ın aslında birçok sebebi bulunuyor. En basitinden Geratl'ı her seferinde yerin dibine sokması, hep kendini haklı görmesi gibi etkenler var
Triss ise aşkından Geralt ne dese tamam diyebilecek bir karakter. Kısaca kişisel tercihlere girebilecek bir durum. Kimisi baskın kadınları sever, kimisi ne dersem onu yapsın ve beni sevsin diyen karakterleri sever. Gerçek hayata göre tercih yapacak olursam Triss'i seçerdim