Hadi kart alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
A-101 satılan bu kartlardan almak istiyorum. 15 yaşındayım ailem bana kart almama izin vermiyor. Gizli alacağımdan veli onayı istememesi lazım. Kimisi istiyor demiş kimisi istemiyor demiş ve kararsız kaldım. Sizce bu alınır mı? Ailemden gizli kullanacağım, haberleri olmamalı. Sadece Steam ve Epic Games oyun alacağım bu kadar.

A-101 satılan bu kartlardan almak istiyorum. 15 yaşındayım ailem bana kart almama izin vermiyor. Gizli alacağımdan veli onayı istememesi lazım. Kimisi istiyor demiş kimisi istemiyor demiş ve kararsız kaldım. Sizce bu alınır mı? Ailemden gizli kullanacağım, haberleri olmamalı. Sadece Steam ve Epic Games oyun alacağım bu kadar.

Bildiğim kadarıyla yasal olarak her ön ödemeli karta aile onayı zorunluluğu geldi. İlle alacaksanız Papara alın.

Papara kullan bende 15 yaşında almıştım öncesinde inial Tosla falan kullandım berbat hepsi. Halen daha Papara kullanıyorum Eylül'de 18e gireceğim o zaman ziraat alacağım. Ama şu anlık en iyisi Papara. İçinde belli başlı para iadesi, indirim falan da var. Çok kullanılan uygulamalar ile anlaşmışlar kötü siteler ile değil. Bir ürün falan alırken de sıkıntı yaratmıyor güzel bazı özellikleride var, tek kullanımlık kart falan da var.
Ben aldığım zaman aile izni istemiyordu şuan nasıl kayıt olunuyor bilmiyorum ama.

Bildiğim kadarıyla yasal olarak her ön ödemeli karta aile onayı zorunluluğu geldi. İlle alacaksanız Papara alın.
Hocam Hadi kart da veli zorunluluğu yokmuş galiba.

Papara kullan bende 15 yaşında almıştım öncesinde inial Tosla falan kullandım berbat hepsi. Halen daha Papara kullanıyorum Eylül'de 18e gireceğim o zaman ziraat alacağım. Ama şu anlık en iyisi Papara. İçinde belli başlı para iadesi, indirim falan da var. Çok kullanılan uygulamalar ile anlaşmışlar kötü siteler ile değil. Bir ürün falan alırken de sıkıntı yaratmıyor güzel bazı özellikleride var, tek kullanımlık kart falan da var.
Hocam bende çok istiyorum ama maalesef ailemden gizli kullanacağım ve papara veli onayı istiyor

Ögrenciysen alınır bence.

Aldıysan iptal ettir sistemleri çok saçma.Ben bugün kurtuldum.

Aldıysan iptal ettir sistemleri çok saçma.Ben bugün kurtuldum.
Aşırı mantıklı bir plan geldi aklıma hocam. Geçen gün AVM ve A101 gibi yerlere gittim. Amazon kodları gördüm. 50 TL idi. Onlardan 10 tane alsam 500 TL yapar. Amazondan xbox kodu alırız ve kod gelir telefona. Çok mantıklı geldi sizce ?

Aşırı mantıklı bir plan geldi aklıma hocam. Geçen gün AVM ve A101 gibi yerlere gittim. Amazon kodları gördüm. 50 TL idi. Onlardan 10 tane alsam 500 TL yapar. Amazon'dan Xbox kodu alırız ve kod gelir telefona. Çok mantıklı geldi sizce?

İçindeki parayı bir şekilde harca ben A101'den bugün kahve ve diş fırçası aldım ve hesabımı iptal ettirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı