Hadi kart benzeri bir kart var mı?

mertkaplan12120

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 senedir A101'de satılan hadi kartını kullanıyorum. Kartın aylık 2.750 TL limiti var ve o limit bana yetersiz gelmeye başladı. 16 yaşında olduğum için bu limiti arttıramıyorum. Ben de ikinci bir kart almaya karar verdim. Hadi kart gibi aile onayı olmadan kullanabileceğim ve internet üzerinden alışveriş yapabileceğim bir kart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden onaysız Tosla kullanıyordum. İnternet alışverişi açıktı şimdi ne durumda bilmiyorum ama eğer hala aynı ise Tosla öneririm.

Eskiden onaysız Tosla kullanıyordum. İnternet alışverişi açıktı şimdi ne durumda bilmiyorum ama eğer hala aynı ise Tosla öneririm.
Biraz araştırdım ama kesin bir cevap bulamadım. Bazı yerlerde kullanılır, bazı yerlerde kullanılmaz diyor. Sanırım kendim alıp bakacağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bütün kartlar veli onayı istiyor artık, yasa düzenlemesi geldi çünkü.
Belli limitler ile kullanılabilen vardır mutlaka. Hadi kartı için hala veli onayı istenmiyor diye biliyorum.

Papara kullan. Veli onayı yap 2 dakika sürmez yapman böyle hadi,tosla gibi kartlar kullanma.

Papara kullan. Veli onayı yap 2 dakika sürmez yapman böyle hadi,tosla gibi kartlar kullanma.

Onları ikna etmem mümkün değil maalesef. İster 2 dakika olsun ister 1 dakika. Dediğim gibi hadi kartını bir senedir kullanıyorum. Tek bir sorun bile çıkmadı karşıma.

Onları ikna etmem mümkün değil maalesef. İster 2 dakika olsun ister 1 dakika. Dediğim gibi hadi kartını bir senedir kullanıyorum. Tek bir sorun bile çıkmadı karşıma.
Başka 18 yaşından büyük arkadaşının tc sini kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…