Yaklaşık 1 senedir A101'de satılan hadi kartını kullanıyorum. Kartın aylık 2.750 TL limiti var ve o limit bana yetersiz gelmeye başladı. 16 yaşında olduğum için bu limiti arttıramıyorum. Ben de ikinci bir kart almaya karar verdim. Hadi kart gibi aile onayı olmadan kullanabileceğim ve internet üzerinden alışveriş yapabileceğim bir kart var mı?
Biraz araştırdım ama kesin bir cevap bulamadım. Bazı yerlerde kullanılır, bazı yerlerde kullanılmaz diyor. Sanırım kendim alıp bakacağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Onları ikna etmem mümkün değil maalesef. İster 2 dakika olsun ister 1 dakika. Dediğim gibi hadi kartını bir senedir kullanıyorum. Tek bir sorun bile çıkmadı karşıma.
Onları ikna etmem mümkün değil maalesef. İster 2 dakika olsun ister 1 dakika. Dediğim gibi hadi kartını bir senedir kullanıyorum. Tek bir sorun bile çıkmadı karşıma.
Uzatma birader adam kullanmak istemiyor. Hem arkadaş onaysız istediği için Tosla önerdim yoksa bende Papara öneririmdim zaten bilmeyen yok bende kullanıyorum.
Uzatma birader adam kullanmak istemiyor. Hem arkadaş onaysız istediği için Tosla önerdim yoksa bende Papara öneririmdim zaten bilmeyen yok bende kullanıyorum.