Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Merhaba, hadi kart kullanıcısıyım hesabımda 150 TL var ama 50 TL'lik Google One aboneliğini sürekli reddediyor. Hesabdan parayı çekiyor fakat reddedildi hatası alıyorum. YouTube Premium'u da yenilemiyor.
Merhaba, hadi kart kullanıcısıyım hesabımda 150 TL var ama 50 TL'lik Google One aboneliğini sürekli reddediyor. Hesabdan parayı çekiyor fakat reddedildi hatası alıyorum. YouTube Premium'u da yenilemiyor.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 984 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi?
Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi?
Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 EmirKadirO dedi: Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi? Genişletmek için tıkla... Yarı onaylı hesap hocam ama daha ayın 16 sında tabii aldım.
EmirKadirO dedi: Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi? Genişletmek için tıkla... Yarı onaylı hesap hocam ama daha ayın 16 sında tabii aldım.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 984 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 Hocam ticaret bakanligi onayli sitelerden alisveris yapabiliyorsunuz o yuzden tabii alabildiniz.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.627 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 EmirKadirO dedi: Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi? Genişletmek için tıkla... Hadi kart için geçerli değil sanırım, bilen var mı bu arada? Hadi kart doğrulamasız kullanılıyor mu?
EmirKadirO dedi: Hocam bu yil icinde cikan yasayla kimlik onayli olmayan kartlarda alisveris kisitlandi diye biliyorum, hesabiniz onayli mi? Genişletmek için tıkla... Hadi kart için geçerli değil sanırım, bilen var mı bu arada? Hadi kart doğrulamasız kullanılıyor mu?
Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #6 Cray12a dedi: Hadi kart için geçerli değil sanırım, bilen var mı bu arada? Hadi kart doğrulamasız kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor ama internet alışverişi artık mümkün değil. EmirKadirO dedi: Hocam ticaret bakanligi onayli sitelerden alisveris yapabiliyorsunuz o yuzden tabii alabildiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki toslaya grçsem oradan alabilirmiyim ?
Cray12a dedi: Hadi kart için geçerli değil sanırım, bilen var mı bu arada? Hadi kart doğrulamasız kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılıyor ama internet alışverişi artık mümkün değil. EmirKadirO dedi: Hocam ticaret bakanligi onayli sitelerden alisveris yapabiliyorsunuz o yuzden tabii alabildiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki toslaya grçsem oradan alabilirmiyim ?
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 984 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #7 Yiğit125 dedi: Kullanılıyor ama internet alışverişi artık mümkün değil. Hocam peki Tosla'ya grçsem oradan alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam her on odemeli kart icin gecerli bu.
Yiğit125 dedi: Kullanılıyor ama internet alışverişi artık mümkün değil. Hocam peki Tosla'ya grçsem oradan alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam her on odemeli kart icin gecerli bu.