S Selin Yıldırım Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mayıs 2025 #1 Merhaba, uygulamada başlangıç hesabım var. Hadi sanal kartımla internet alışverişi yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 Selin Yıldırım dedi: Merhaba, uygulamada başlangıç hesabım var. Hadi sanal kartımla internet alışverişi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz.
Selin Yıldırım dedi: Merhaba, uygulamada başlangıç hesabım var. Hadi sanal kartımla internet alışverişi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.287 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Yapabilirsiniz ama bakiye siniri var mı bilmiyorum başlangıç hesabinda. Bilen varsa beni de bilgilendirebilir mi?
Yapabilirsiniz ama bakiye siniri var mı bilmiyorum başlangıç hesabinda. Bilen varsa beni de bilgilendirebilir mi?