Hadi kart ile internet üzerinden alışveriş yapılamıyor

Pablo19

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba bugün A101'den hadi kart aldım içine de para yükledim hesabı açtım vs. yapılması gereken bütün işlemleri yaptım, alışveriş yapmak istediğimde ne oyunda ne de internette yapıyor Apple hesabının ödeme yöntemlerine dahi eklenmiyor. Sorun nedir? Hadi hesabını yükseltemiyorum acaba ondan mı kaynaklı? Yaşım 16, içindeki para boşa gitsin istemem markette falan son çare geçer mi? Yardımcı olur musunuz?

Hesap onaylanmadan artık online alışveriş ya yapılmıyor ya da sadece belirli sitelerde yapılıyor. Yeni düzenleme gereği tüm kuruluşlar böyle. Genel olarak fiziksel ödeme ise hala yapılabilir durumda.

Güven Damgası bulunan sitelerde harcama yapılabiliyor doğrulama yapılmadığı sürece. Güven Damgası bulunan siteler için: Güven Damgası

Hepsiburada'da harcama yapıp Trendyol'da yapamama nedeniniz ödeme kuruluşuyla ilgili olabilir çünkü ikisinin de gücen damgası var. Sistem nasıl çalışıyor tam bilgim yok ama e-ticaret sitelerinin birden fazla bankadan posu olabiliyor belki farklı postan çekiyorsa Hadi bu harcamanın Trendyol olduğunu anlamıyordur ve Güven damgası yok zannediyordur bu sadece tahmin tabii doğru olamayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı