Hadi kart ile Microsoft'ta alışveriş yapılamıyor

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Minecraft.net'ten oyunu satın almaya çalıştım. "hesabınızda yeterli fon yok" diyerek parayı çektikten 20 saniye sonra iade ediyor. Aynı sorun Xbox ve Microsoft Store da da var. Kartta yeterli para mevcut. Ayrıca Epic Games'te oyun alabildim, bu sorun neden kaynaklanıyor? Başlangıç hesabı dolayısıyla ve Minecraft'ın 509 TL olmasindan kaynaklı olabilir mi?

Ve ayrıca son zamanlarda parayı çekip iade bile yapmayıp "İşleminiz gerçekleşmedi, üzerinde çalışıyoruz" gibi bir şey diyor.

İnternette rasgele denk geldim, galiba Hadi Kart ödemeyi reddediyor. Bunun bir sebebi var mı?

Son düzenleme:
Ödeme aracısı TROY ise yabancı firmalar bunu kabul etmiyor. Ayrıca kart güvenilir mi? Kart ayarlarından e-ticaret ve internet alışverişi ayarını kontrol edin.

Aracı MasterCard, ayarlarda e-ticaret diye vir şey göremedim internet alısverişi açık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı