Tipy Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Hadi kartım var, ama ödeme yapamıyorum. YouTube preminium ya da katıllar ve Google One'ı ödeyemiyorum. Bunu nasıl çözerim?
Hadi kartım var, ama ödeme yapamıyorum. YouTube preminium ya da katıllar ve Google One'ı ödeyemiyorum. Bunu nasıl çözerim?
Kaan Tempest Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor (3.70GHz) Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT (8GB) RAM: 16GB Depolama:1.60TB Telefon: Redmi Note 10 Pro İşlemci: Snapdragon 732G Mobile Platform Sekiz Çekirdek Maks. 2.3GHz RAM: 6+5 GB Android Sürümü: 13 MIUI Sürümü: Global 14.0.2 Depolama:128GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Öğrencisi (lise) 30 Mayıs 2025 #2 Tipy dedi: Hadi kartım var, ama ödeme yapamıyorum. YouTube preminium ya da katıllar ve Google One'ı ödeyemiyorum. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ben de ödeme yapamıyorum maalesef. Geçenlerde Google One, bugün ise AnimeciX ödenmiyor. Hadi birisi 50 lira olduğundan ödenmiyor, AnimeciX 4 lira. Kaldı ki YouTube Premium ödeyebildim ya da bazı oyunlarda oyun içi alışveriş yapabildim.
Tipy dedi: Hadi kartım var, ama ödeme yapamıyorum. YouTube preminium ya da katıllar ve Google One'ı ödeyemiyorum. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ben de ödeme yapamıyorum maalesef. Geçenlerde Google One, bugün ise AnimeciX ödenmiyor. Hadi birisi 50 lira olduğundan ödenmiyor, AnimeciX 4 lira. Kaldı ki YouTube Premium ödeyebildim ya da bazı oyunlarda oyun içi alışveriş yapabildim.