WolfCub Femtopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu?
Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu?
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 WolfCub dedi: Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam kart fiyatı tahmini 5-10 TL bir şeydir onu da zaten kartı alınca içine geri yüklüyordur diye düşünüyorum depozito gibi düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
WolfCub dedi: Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaparsınız hocam kart fiyatı tahmini 5-10 TL bir şeydir onu da zaten kartı alınca içine geri yüklüyordur diye düşünüyorum depozito gibi düşünebilirsiniz.
Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 WolfCub dedi: Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kart ücreti yok kasiyerden istediğinde çıkarıyor ama oyun içi alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
WolfCub dedi: Bir şey soracağım. A101'lerin hadi kart diye bir kartı var. Ben bu kartı alacağım ama kaç lira? Oyun içi satın alımlar yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kart ücreti yok kasiyerden istediğinde çıkarıyor ama oyun içi alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Hadi kronik gibi. Çoğu alımda hata veriyor. Tavsiye etmem. Papara daha iyi. Hadi en son 20 tl idi. Zam gelmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Hadi kronik gibi. Çoğu alımda hata veriyor. Tavsiye etmem. Papara daha iyi. Hadi en son 20 tl idi. Zam gelmiş olabilir.