Papara'nın kapanması üzerine Tosla hesabımın da yetersiz olan limiti dolunca hadi hesabı açtım ve bir sanal kart oluşturdum. 17 yaşında olduğum için hesabımı onaylı veya tam onaylı hesaba dönüştüremedim. Bu hesabıma ATM'den para yatırarak Letgo cüzdanım güvendede alışveriş yapabilir miyim? Veya bir sorun yaşar mıyım? Çünkü anladığım kadarıyla hesabımı onaylı hesaba yükseltmedikten sonra karta para yükleyince geri çekemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
FUPS kart öneririm size internet alışverişini de yapabilirsiniz ve onaylı hesaba geçmek için yeni kimlik kartını NFC ile okutmak yetiyor kendim kullanıyorum. (17 yaşındayım) kartı isimli olarak uygulamasından sipariş'te edebilirsiniz. Hepsiburada'da da satılıyor onaylı limit 1M TL.
FUPS kart öneririm size internet alışverişini de yapabilirsiniz ve onaylı hesaba geçmek için yeni kimlik kartını NFC ile okutmak yetiyor kendim kullanıyorum. (17 yaşındayım) kartı isimli olarak uygulamasından sipariş'te edebilirsiniz. Hepsiburada'da da satılıyor onaylı limit 1M TL.
Yalnız şuan farkettim de Fups'ta da ebeveyn izni gerekiyor ve bunun için velimin de fups hesabı açması gerekiyor sanırım. Benim ailem bu tarz şeylere pek güvenmezler. Güvenlik açısından bir sorun çıkar mı?