Epic Games Hadi kart "Kart reddedildi" hatası nasıl düzeltilir?

Galip Soyali

Centipat
Daha fazla  
1 saat önce Hadi kart aldım ve Epic Games'den alışveriş yapmaya çalıştığım sıra "Kart reddedildi" hatası verdi. Daha yeni kart açtığım için mi böyle acaba?

1 saat önce hadi kart aldım ve Epic Games'ten alışveriş yapmaya çalıştığım sıra "kart reddedildi" hatası verdi. Daha yeni kart açtığım için mi böyle acaba?

Hesabı dogruladın mı?

Kartı uygulamaya kaydettiniz mi?

Normal kartta müşteri hizmetçisi ile konuşmadan alış veriş yapılabiliyor. Ben yine aynı kartı alıp uygulamaya kaydettim ama hata veriyor

Evet
Belki internet alışverişi kapalıdır ya da kartta bloke vardır. Müşteri hizmetlerini aramanız lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-25-17-38-30-034_com.android.chrome.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 304
Hocam müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi olur gibi. Online alışverişe kapalı geliyor genelde kartlar, açtırmanız gerekir.

Şimdi aradım da, önceden yaptıklarımın aynısını dediler. O yüzden bir gün beklemeyi deneyeceğim.

Hocam müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi olur gibi. Online alışverişe kapalı geliyor genelde kartlar, açtırmanız gerekir.
Şimdi bir kontrol ettim de bunların hepsi açık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-25-17-56-01-298_com.tom.hadi.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 261
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…