Hocam ama sonuçta para karttan çekiliyor. Bence internet alışverişi olsaydı hiç çekmezdi. Kartın ayarlarında hâla internet alışverişlerini açıp kapatabiliyorum.
Para çekme zaten daha önce de yoktu, internet alışverişi için onaylı olmasına gerek yok. Hesabım onaylı değil ve alışveriş yaptım ben fotoğraflara bakin
Para çekme zaten daha önce de yoktu, internet alışverişi için onaylı olmasına gerek yok. Hesabım onaylı değil ve alışveriş yaptım ben fotoğraflara bakin
Para çekme zaten daha önce de yoktu, internet alışverişi için onaylı olmasına gerek yok. Hesabım onaylı değil ve alışveriş yaptım ben fotoğraflara bakin.
Bildiğim kadarıyla onaysız hesaplar ile sadece "Güven Damgası" bulunan sitelerden alışveriş yapılabiliyor. Muhtemelen Hepsiburada'dan falan deneseniz alışveriş yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla onaysız hesaplar ile sadece "Güven Damgası" bulunan sitelerden alışveriş yapılabiliyor. Muhtemelen Hepsiburada'dan falan deneseniz alışveriş yapabilirsiniz.
Benim tahminim bu yüzden bankanın izin vermediği yönünde çünkü hem Hadi'de hem başka ödeme kuruluşlarında benzer şeyler yaşanıyormuş forumlarda gördüğüm kadarıyla. Zaten attığım linkte hangi sitelerin güven damgalı olduğunun listesi de var.