Hadi kart VP satın alımında kullanılmıyor

Rylox

Hectopat
Daha fazla  
Bugün hadi kart aldım Valorant VP almak için, içine bir miktar para attım, epin sitelerinden almak isterken hesabın içinde yeterli para olmasına rağmen ve internet harcamaları kısmı uygulama üzerinden açık olduğu halde hiçbir Online siteden alışveriş yapamıyorum. Telefonuma hadi üzerinden bir SMS gelmişti "güven damgası olmayan internet sitelerinden işlem yapabilmen için hesabını yükseltmen gerekiyor" şeklinde bir mesaj geldi, hesabımı yükseltmeye çalışmaya kalktıgımda ise 18 yaşında olmam gerektiğini söylüyor, ben 16 yaşındayım. Ne yapmam gerekiyor? Son çare müşteri hizmetlerini aramak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende başta şok oldum artık hadi kart sadece Trendyol ve Hepsiburada'da geçerli 3D Secure olan yerlerde illa VP almak istersen Trendyol'dan al ben öyle yaptım hem daha ucuza geldi.

Bende başta şok oldum artık hadi kart sadece Trendyol ve Hepsiburada'da geçerli 3D Secure olan yerlerde illa VP almak istersen Trendyol'dan al ben öyle yaptım hem daha ucuza geldi.

Trendyol'dan da almayı denedim olmadı, üstelik 1300TL idi Trendyol'da pahalı.

Trendyol'dan da almayı denedim olmadı, üstelik 1300TL idi Trendyol'da pahalı.

Alırken 3 D secure açma o kendi geliyor zaten şimdi baktım da cidden pahalıymış benim aldığım yerden de eser yok şu an eğer dediğim olmazsa o parayı bir şekilde bitirmeye bak çünkü bu bankanın fazla ömrü kalmadı gibi.

Hepsiburada üzerinden sonunda aldım, sanırım 20 site denedim.

Aynı sorunu ben de yaşadım bugün. İlk olarak İtemsatış'tan denedim almayı. SMS olarak "Güven damgası olmayan sitelerden işlem yapmak için hesabını yükseltmen gerekiyor." mesajı geldi. Reşit olmama da birkaç ay olduğundan dolayı haliyle yükseltemedim. Sonra güvan damgasının diğer VP alabileceğim sitelerde olabileceğini düşünerek ByNoGame'den almayı denediğimde ise"Kredi kartı fraud kontrolünü geçemedi." hatası aldım. Hadi kart İtemsatış'tan yaptığım işlemi (güven damgası olmadığından dolayı) şüpheli işlem olarak görüp hesabı bloke etmiş olabileceğini düşünüyorum. Yarın müşteri hizmetlerine ulaşıp sorunu anlatmayı düşünüyorum. Dediğim gibi bir şey olabilir mi?

İtemsatış'ın mı müşteri hizmetlerine yazdın yoksa hadinin mi? Çünkü benim bildiğim 3D Secure olan VP siteleri de var.

İtemsatış'ın mı müşteri hizmetlerine yazdın yoksa hadinin mi? Çünkü benim bildiğim 3D Secure olan VP siteleri de var.

Dedigim gibi once İtemsatış'tan "guven damgasi olmamasi nedeniyle iptal oldu" hatasi aldiktan sonra ByNoGame'den denedim orada da 3D Secure var İtemsatış alisverisi denemesi sonrasi hadi bir bloke atti fraud olarak algiladi siteyi. Bu bloke kaldirilir mi o konuda emin degilim.Paramin yanmasini da istemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…