nighty_mine Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir?
Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 3 Eylül 2024 #2 nighty_mine dedi: Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Nereden yapıyorsun işlemi?
nighty_mine dedi: Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Nereden yapıyorsun işlemi?
nighty_mine Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 vhojens dedi: Nereden yapıyorsun işlemi? Genişletmek için tıkla... Klasgame diye bir siteden bakiye yükleme işlemi.
vhojens dedi: Nereden yapıyorsun işlemi? Genişletmek için tıkla... Klasgame diye bir siteden bakiye yükleme işlemi.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 3 Eylül 2024 #4 Hadi kart bende de var sıkıntılı ya. Bazı yerden işlem yapabiliyorum bazen de izin vermiyor. Cinslikleri var arada. Birçok kişi şikayetçi bundan.
Hadi kart bende de var sıkıntılı ya. Bazı yerden işlem yapabiliyorum bazen de izin vermiyor. Cinslikleri var arada. Birçok kişi şikayetçi bundan.
U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #5 nighty_mine dedi: Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi bende aynı hatayı alıyorum şuan
nighty_mine dedi: Hadi sanal kart ile internetten işlem yapacağım ama yok olmuyor. Sürekli bankanız bu işleme izin vermedi hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi bende aynı hatayı alıyorum şuan
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 11 Aralık 2024 #6 uahs1 dedi: Düzeltebildiniz mi bende aynı hatayı alıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanılamıyor. Tom Bank'ın izin verdiği yerlerde kullanabilirsiniz müşteri hizmetlerine sormuştum. Özellikle bakiye yüklemede vs.
uahs1 dedi: Düzeltebildiniz mi bende aynı hatayı alıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanılamıyor. Tom Bank'ın izin verdiği yerlerde kullanabilirsiniz müşteri hizmetlerine sormuştum. Özellikle bakiye yüklemede vs.
U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #7 vhojens dedi: Her yerde kullanılamıyor. Tom Bank'ın izin verdiği yerlerde kullanabilirsiniz müşteri hizmetlerine sormuştum. Özellikle bakiye yüklemede vs. Genişletmek için tıkla... Daha önceden steamde alışveriş yapabiliyorsum şimdi yapamıyorum
vhojens dedi: Her yerde kullanılamıyor. Tom Bank'ın izin verdiği yerlerde kullanabilirsiniz müşteri hizmetlerine sormuştum. Özellikle bakiye yüklemede vs. Genişletmek için tıkla... Daha önceden steamde alışveriş yapabiliyorsum şimdi yapamıyorum
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 11 Aralık 2024 #8 uahs1 dedi: Daha önceden steamde alışveriş yapabiliyorsum şimdi yapamıyorum Genişletmek için tıkla... O halde desteğe yazın yarın şu an kapandı mı bilmiyorum 20:00'da kapanacaksa şu an da yazabilirsiniz. Uygulama içinden yazabiliyorsunuz.
uahs1 dedi: Daha önceden steamde alışveriş yapabiliyorsum şimdi yapamıyorum Genişletmek için tıkla... O halde desteğe yazın yarın şu an kapandı mı bilmiyorum 20:00'da kapanacaksa şu an da yazabilirsiniz. Uygulama içinden yazabiliyorsunuz.