921632 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 18 yaş altı hadi hesabım var, içinde baya bir para var. Sanal kartım tek, hangi siteye girersem gireyim reddediyor. Sanal kartı yeniledim, yine kabul etmiyor. Bir çözümü var mı?
18 yaş altı hadi hesabım var, içinde baya bir para var. Sanal kartım tek, hangi siteye girersem gireyim reddediyor. Sanal kartı yeniledim, yine kabul etmiyor. Bir çözümü var mı?
B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #2 İnternetten alışveriş aktif mi? Bir de şunu soracağım hesabın doğrulanmış hesap mı?
921632 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 BenBirHiçim dedi: İnternetten alışveriş aktif mi? Bir de şunu soracağım hesabın doğrulanmış hesap mı? Genişletmek için tıkla... İnt. Alışveriş aktif Hesabı açtığımdan beridir onaylı değil sorunsuz kunlanıyordum yeni oldu bu sorun
BenBirHiçim dedi: İnternetten alışveriş aktif mi? Bir de şunu soracağım hesabın doğrulanmış hesap mı? Genişletmek için tıkla... İnt. Alışveriş aktif Hesabı açtığımdan beridir onaylı değil sorunsuz kunlanıyordum yeni oldu bu sorun