eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:40 #1 Papara tamamen kapandı diye duydum, Tosla ile hadi arasında kaldım. Hadi kartı eskiden kullanıyordum, sizce hangisi daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 21:47
Papara tamamen kapandı diye duydum, Tosla ile hadi arasında kaldım. Hadi kartı eskiden kullanıyordum, sizce hangisi daha iyi olur?
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 396 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:50 #2 eymen.dll dedi: Papara tamamen kapandı diye duydum, Tosla ile hadi arasında kaldım. Hadi kartı eskiden kullanıyordum, sizce hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük.
eymen.dll dedi: Papara tamamen kapandı diye duydum, Tosla ile hadi arasında kaldım. Hadi kartı eskiden kullanıyordum, sizce hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 922 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:51 #3 Kayra K dedi: Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük. Genişletmek için tıkla... Hocam toslada cashback veya para gönderirken komisyon vs. alıyormu yada bankadan para çekerken.
Kayra K dedi: Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük. Genişletmek için tıkla... Hocam toslada cashback veya para gönderirken komisyon vs. alıyormu yada bankadan para çekerken.
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:51 #4 Hadi kart bence daha iyi.
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 396 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:52 #5 SamsunLee dedi: Hocam Tosla'da cashback veya para gönderirken komisyon vs. alıyor mu ya da bankadan para çekerken. Genişletmek için tıkla... Tosla'da sadece kendi banka hesaplarınıza para gönderebiliyorsunuz ve Akbank atmlerinden komisyon almıyor ama ben Halkbank çocuk kart öneririm 18 yaş altıysanız.
SamsunLee dedi: Hocam Tosla'da cashback veya para gönderirken komisyon vs. alıyor mu ya da bankadan para çekerken. Genişletmek için tıkla... Tosla'da sadece kendi banka hesaplarınıza para gönderebiliyorsunuz ve Akbank atmlerinden komisyon almıyor ama ben Halkbank çocuk kart öneririm 18 yaş altıysanız.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:57 #6 Kayra K dedi: Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük. Genişletmek için tıkla... Hocam tosla komisyon alıyor anladığım kadarıyla komisyon almayan varmı hiç?
Kayra K dedi: Gerçek bir bankaya bağlı olan Tosla daha güvenli olur Papara'ya malum ne oldu gördük. Genişletmek için tıkla... Hocam tosla komisyon alıyor anladığım kadarıyla komisyon almayan varmı hiç?
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:57 #7 Garanti veya yapıkredi daha iyi olur bence
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:59 #8 Ben hadide A101'den para yukletiyorum bazen oyuna yatırıyorum. Ayrıca qrla ödeme var inialde var mı bilmiyorum ama hadide var.
Ben hadide A101'den para yukletiyorum bazen oyuna yatırıyorum. Ayrıca qrla ödeme var inialde var mı bilmiyorum ama hadide var.
K Kayra K Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 396 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:00 #9 eymen.dll dedi: Hocam Tosla komisyon alıyor anladığım kadarıyla komisyon almayan var mı hiç? Genişletmek için tıkla... Param olabilir.
eymen.dll dedi: Hocam Tosla komisyon alıyor anladığım kadarıyla komisyon almayan var mı hiç? Genişletmek için tıkla... Param olabilir.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:00 #10 Kamyon dedi: Garanti veya yapıkredi daha iyi olur bence Genişletmek için tıkla... Onlar için yaş sınırı 15 değilmiydi?
Kamyon dedi: Garanti veya yapıkredi daha iyi olur bence Genişletmek için tıkla... Onlar için yaş sınırı 15 değilmiydi?